Svarven...

Här presenterar LFF en ny hemsida och så finns det inget vettigt under det där som kallas för "Joels blogg". Det är ju så att man skäms. Sitter för tillfället på jobbet efter en kväll i Skandiaverkens lokaler där det var en riktig folkfest med massa olika uppträdande.


Det är samma byggnad där jag sa min berömda groda angående den där "Svarven". Självklart letade jag upp platsen och fotade både tavlan och tändkulemotorn...



Båten där Tändkulemotorn hör hemma...


And here it is. The svarv!

Back to work och Back to mobilblogg http://joelano.blogspot.com/, det är där jag finns även i fortsättningen tills jag får tummen ur att skaffa bredband. 


Alltså http://joelano.blogspot.com/


Vi ses när vi ses. Ha det gött! Haaaaaaaaaaj!

Godmorgon

För tillfället har jag inget bredband. Istället hänvisar jag till min mobilblogg: http://joelano.blogspot.com/

Det är där det händer fram över...

Sköt om er!

//Joel

17 snoozningar, flyttkartonger och "Vegas"

Första maj och ny viktig månad. Igår fick jag nycklarna till lägenheten på Valbogatan och idag flyttade jag in de första lådorna. I morgon lördag blir det att få in de större sakerna som säng och lite andra möbler. Det enda jag saknar i dagsläget är en tv-soffa, ingen som har en på lager?


Igår var det lugna puckar för min del. Visserligen var jag både på fest (Matte och Jon hade födelsedagskalas) i Vikings klubbhus och på Havsbadet, men utan att dricka en droppe alkohol, så jag körde.


Efter ungefär 17 snoozningar i morse så tog jag mig äntligen upp. På programmet stod KIF-Warta och ett besök på Sotenäs golfbana, allt tillsammans med fotografen Lennart Hård.


Ikväll har jag och Isabel flyttat kartonger i lägenheten. Vi träffade min närmaste granne Evert för första gången och vi blev inbjudna på en snabb visit i hans lägenhet, en trevlig äldre man.


Just nu sitter jag med vattenflaskan som bästa kompis och ska snart gå ner och se Patrik 1.5 tillsammans med pappa, Isabel och Kikki. Frågan är när under filmen som jag somnar...


Slutligen.

Maggio till Strömstad!

Bandet Stereo som var på Havsbadet i torsdags är riktigt bra.

Det hade varit grymt att se Britney Spears i Globen, men nej det känns inte så prioriterat just nu.

Förhoppningsvis kommer Andreas "Hartvig, Tiltas, Vegas, Scarfen" Hartvigsson hit imorgon. Då blir det fest och El Classico på Old House. Så pent, så pent, som vi sa i Bulgarien.


Detta var en liten uppdatering av mina senaste händelser.


Sköt om er och trevlig Valborg!


Haaaaaaaaaaaaaaaaaj!