Nytt jobb!

Saker och ting i mitt liv brukar gå antingen förbannat fort eller snigelsakta. I detta fall gick det otroligt snabbt. Det är nämligen så att från och med måndag så jobbar inte längre på H-fönster utan som innesäljare på Swea Energi i Lyse.


I torsdags ringde vår LFF målvakt Skarven mej och hörde om jag var sugen på ett nytt jobb för han visste att jag snart skulle få gå hem från H-fönster. Det var snabba puckar och de skulle behöva en ny gubbe redan på måndag nästa vecka. Skarven och Andreas Jernberg hade rekommenderat mej till deras chef och vips så skulle jag på arbetsintervju dagen efter.



Skarven på jobbet, alltid lika snygg.

Snacket med chefen gick hur bra som helst och jag fick jobbet. På fredagseftermiddagen var jag med Skarven på Swea Energi och fick se och lära. Det är otroligt mycket jag måste sätta mej in i, men jag hoppas det ska gå bra.


Vad är då Swea Energi undrar du? Jo i stort och som jag förstått det hittills är Swea Energi ett aktiebolag som övertagit gamla Statoil och Hydros leveranser av eldningsolja och diesel.



Min arbetsplats framöver.

Mitt uppdrag är att sälja olja diesel till alla möjliga kunder som ringer till oss. Tjöta vet jag att jag kan och prata i telefon gör jag en hel del. Jag hoppas detta kan bli min grej, jag ska iaf ge det en stor fet chans.


Tusen tack Skarven och Jernberg som rekommenderade mej och nu ska det säljas diesel och olja!


Innan det är dags för mitt nya arbete så är det helg och då händer det grejer. Idag har jag tränat, snart ska jag skriva hockey mellan Viking - Trollhättan för LP. Därefter blir det snabbt hem för ombyte och dusch innan jag ska på världens fest hos Alikan för henne och Kajsa som fyller år. Pratade med syrran igår, hon sa att det är minst 39 stycken som tackat ja, kan bli magiskt bra drag.


På tal om annat...


... stackars Percy och Malmö.


... hyfsat viktig match för Liverpool mot Chelsea imorn på Anfield.


... i torsdags fick jag akupunktur för min sträckning i låret. Ska få samma behandling på måndag igen.


... jag är tidsoptimist. Nu kan jag inte skriva längre om jag ska hinna i tid till Gullmarsborg för att se Viking.



Tills vi höres, ha det bäst! Vi ses när vi ses!

Hajhajhaj!


Kolla här ifall Joel  har mobilbloggat: http://joelano.blogspot.com/



Helkväll i Gullmarsborg

Snart blir det en helkväll i Gullmarsborg. Först ska jag styrketräna med Olsson och Hula, det ska pumpas rejält. Dom kallar mej redan Hulken på jobbet och nu tränar jag för Beach 09. Big-packet ska bort och ersättas med six-pack.


Därefter blir det hockey, Viking - Töreboda, med Fylking och eventuellt någon till. Ska troligen skriva för LP på lördag när Viking tar emot Trollhättan. Därför blir matchen ikväll en perfekt uppvärmning inför mitt jobb på lördag.


Fylking, Joel och Hula håller i ihop oavsett om det är på Sjökanten eller Gullmarsborg.

Och just på lördag blir det årets hittills största fest hemma hos Alikan. Vi ska fira henne och Kajsa, det ryktas om att 50 personer är bjudna. Kan bli bra drag, men får se hur taggad jag är efter allt som hänt. Oavsett ska det bli sköj att träffa egran gött folk.


Isabel och födelsebarnet Alikan!


Hur som haver, kvällen blir fullspäckad.



Dagens låt: Milow - Ayo Technology



Tills vi höres, ha det bäst! Vi ses när vi ses!

Hajhajhaj!


Kolla här ifall Joel  har mobilbloggat:
http://joelano.blogspot.com/

Elin och Joel

Den senaste månaden har varit den absolut värsta i mitt liv. Många av mina närmaste har märkt det på mej att jag inte varit den gamla vanliga glada och goa Joel. Anledningen är enkel. Över helgen var jag i Åre och då tog det slut mellan mej och Elin. Tjejen som jag älskar.


Det känns givetvis hur tungt som helst, jag har aldrig tidigare varit med om en sådan här motgång i mitt liv förutom när farfar gick bort för fyra år sedan. Jag brukar nästan alltid vara pessimistisk när det gäller saker och ting i livet, men förhållandet med Elin Thunborg var verkligen något jag trodde stenhårt på. Visst jag är 20 hon 19, vi är båda unga, men ändå var jag övertygad om att detta var mitt livs kärlek och att vi skulle köra över alla hinder tillsammans.


Vårat förhållande blev drygt 1.5 år gammalt och jag har aldrig i närheten mått så bra som under tiden tillsammans med henne. I min bok hade Elin precis allt som en flickvän ska ha.


Jag vill tacka alla mina närmaste för det otroliga stöd jag fått när allt varit förjävligt det senaste, det har varit ovärderligt.


Nu måste jag gå vidare, trots att det är hur tungt som helst. Upp med hakan Joel, knyt näven, solen går upp imorgon också.


Slutligen. Elin Thunborg, tack för all kärlek och underbara minnen du givit mej. Lycka till i framtiden med utbildning, resor och jobb, du är en fantastiskt fin tjej.


// Joel

Götet i helgen

I helgen har jag tillsammans med Wille och Tobbe varit i Göteborg och sett på P3 guld galan. En trevlig tillställning i Skandinavium som dock var lite för kort, men annars bra. Därefter blev det lite förfest innan utgången hemma hos en viss Erik Lund och dit hade också de gamla BFF-polarna Brink, Stenman och Peter tagit sig.


Efter diverse kortlekar och gamla minnen historier var det Göteborgs uteliv som gällde. Jag var inte helt taggad på utgång ska erkännas, men det blev ändå en lyckad kväll på Sticky Fingers.


Ikväll blir det träning och Liverpool - Everton. Snacka om viktig match när alla topplagen senast gjorde mål med bara minuter kvar.


Jag kan inte släppa denna låten, den e bara så sjukt magiskt bra.


Dagens låt: Mando Diao - Dance With Somebody



Tills vi höres, ha det bäst! Vi ses när vi ses!

Hajhajhaj!


Kolla här ifall Joel  har mobilbloggat:
http://joelano.blogspot.com/



Pust vilken natt och dag

Det blev torsk 5-1 inatt mot Canadickerna. Det var inte mycket att snacka om, Canada var bättre, men visst är det en sur eftersmak. Min vinst var istället att jag lyckades hålla mej uppe och följa hela finalen.


Problemet var bara att matchen var slut runt 04.30 och när jag skulle lägga mej gick det verkligen inte att sova, jag som alltid brukar somna direkt. Efter någon timme grubblandes somnade jag och jag tänkte att nu skulle jag väl vakna vid en 14-15.00 någonting, men jag klockan var 11.00 när jag stod upp!


Så idag har jag varit hur seg som helst, känns precis som en riktigt jobbig bakisdag. Jag är trött och på dåligt humör och somna kan jag inte heller, oavsett hur trött jag är.


Imorn blir det jobb, ska faktiskt bli skönt att komma in i vardagen igen.


Tills vi höres, ha det bäst! Vi ses när vi ses!

Hajhajhaj!


Kolla här ifall Joel  har mobilbloggat:
http://joelano.blogspot.com/



Laddar inför JVM-finalen!

Efter en lång kväll hemma hos farmor laddar jag nu inför JVM-finalen mellan Sverige och Kanada. För att hålla ögonen öppna tjötar jag med en massa folk på MSN, läser införrapporter och dricker kaffe i massor.


Det värsta är bara att min mage är allergisk mot kaffe, så det blir muggen minst en gång i timmen. Men vad gör man inte för att hålla sig uppe för våra Småkronor.


Sverigekittet med tröja, mössa och halsduk är på och jag är taggad till tusen.


Come on you Sweden!


Hoppas jag klarar mej att hålla vaken. Vad passar då bättre att lyssna på Melissa Horns Långa nätter?

Tills vi höres, ha det bäst! Vi ses när vi ses!

Hajhajhaj!


Kolla här ifall Joel  har mobilbloggat: http://joelano.blogspot.com/