Startelvan mot Serbien!

Så här kommer Lagerbäck att starta i morgon mot Serbien. Ska bli riktigt intressant att se vad innermittfältarna Rasmus Lindgren och Viktor Elm kan åstadkomma tillsammans. Kul att Edman är tillbaka. Upp till bevis Berg!


Vad tycker ni om elvan?


Startelvan:
1 Andreas Isaksson
2 Mikael Nilsson, 3 Olof Mellberg, 4 Petter Hansson, 5 Erik Edman 
8 Sebastian Larsson, 6 Rasmus Lindgren, 9 Viktor Elm, 7 Christian Wilhelmsson 
10 Marcus Berg, 11 Henrik Larsson [K]

Bänken: 12 Johan Wiland - 13 Andreas Granqvist, 14 Daniel Majstorovic, 15 Adam Johansson, 16 Oscar Wendt, 17 Samuel Holmén, 18 Anders Svensson, 19 Daniel Nannskog, 20 Rasmus Elm, 21 Johan Elmander.

Går som Charlie Chaplin

Detta är lite komiskt. Ikväll har jag gått som Charlie Chaplin med särade ben. Anledningen? Jo idag sprang jag på ett löpband för första gången i mitt liv och lyckades få mig ett par skavsår vid insidan av låren. Allt annat än smaskigt och skönt.

  

Om det inte känns bättre imorgon får jag sitta still hela dagen. Aja, nog om mina bekymmer.


Stora delar av lördagen tillägnades hemma hos Hartvig i Kungshamn. Vi plus slappetaskarna Sjöberg och Stjerndahl tjötade, åt, drack och tittade på sport i stort sett hela dagen och kvällen. Vi släkte givetvis ner vid Earth Hour och hade då en berättarstund där Hartvig bjöd på några riktiga höjdarhistorier, host. Höjdpunkten var givetvis Portugal - Sverige och vårat lands snuskigt grymma försvarsspel. Lagerbäck till VM 2018!


På tal om annat...


... Wipeout i söndags var faktiskt riktigt bra.


... har precis installerat nya versionen av MSN. Alltid lika jobbigt att lära sig nya funktioner och allt ser bara knasigt ut.


... idag sprang jag alltså på ett löpband för första gången i mitt liv. Det blev 4.5 kilometer och brännskador på insidan av båda låren.


... Ljungskile värvar tre nya lirare. Jag tror LSK kommer sluta i mitten av tabellen i år, aldrig i toppen som alla spelare i laget tror.

... Vänersborg hade en riktigt fräsch och bra konstgräsplan, hoppas det är en sådan variant som också kommer till Brastad och Lysekil.


...  innan jag lägger mig ska jag läsa lite Stieg Larsson, läst 100 sidor nu av andra boken, det börjar bli spännande.


... träningslägret i Helsingborg till veckan kan bli pent. Jag hoppas på underhållning när det gäller inkilningen. Ahl är en av de lyckliga som ska kilas in i laget. Haha!


Var på en konsert som arrangerades av musikskolan i torsdags. Konserten inleddes med detta pampiga intro, bara så mäktigt.

Dagens låt: Richard Strauss - Also Sprach Zarathustra



Sköt om er!

// Joel

The Hives var magiska


Mina Hives-mates. Hartvig, Fylking, Rodde och Hula.

Så har man då sett dom där The Hives, de som ska vara något i hästväg live. Och det är väl bara att snällt nicka och hålla med efter tisdagens konsert på Trädgårn i Göteborg.

  

Efter lång väntan äntrade våra hjältar, The Hives, scenen. Sjukt snyggt klädda, inledde de spelningen med "Walk Idiot Walk", "Try It Again", You Got It All... Wrong. Vilken jävla start!


Jag var chaufför, så jag tog det lugnt med ölen, men man blev så kallat full av stämningen. Joel Hansson kunde inte stå still utan blev hoppandes tillsammans med mina kompanjoner. Svetten rann, Hives lirade bra låtar, underbara låtar, fantastiska låtar på löpande band. Totalt kanske det var 2-3 låtar som inte var något att ha under hela konserten, resten var tummen upp som en tjej jag känner hade uttryckt saken.


Dålig kvalité, men bättre än inget. Try It Again.


Den omtalade Howlin Pelle lekte med sin publik bättre än Håkan Hellström och såg ut som en blandning av Jesper Sundqvist från Lysekil och Jim Carey. Hela The Hives är bara för sköna att beskåda. På visitkortet står det att de är artister, men jag undrar om man inte kan baka in skådespelare där också.



The Hives.


Vi värmde upp på någon krog i centrala Göteborg.



Där mötte vi upp Lisa och systrarna Andersson som också skulle på konserten.


Hela tiden rör de sig, gör trix, velar och underhåller publiken. Jag gillar ju det där med mellansnack och jag tror aldrig jag varit på en konsert med mer av den varan, underbart!


Egentligen ska man börja med det negativa, men jag kör tvärtom idag. Om man ska klaga på något så är det inte The Hives, utan publiken. Fan stora delar av publiken var alldeles för lama. Därför får inte konserten högsta betyg. Både artister och åskådare måste till för att helheten ska få fem plus.


Så här bra tyckte Hartvig och jag att Hives-spelningen var...

Förutom stora delar av publikens lama inställning så var spelningen verkligen super och jag vill absolut på fler spelningar med bandet. Ryktet stämde, The Hives var helt grymma live.



I onsdags löpte jag för första gången sedan jag sträckte låret för andra gången i januari. Jag kände ingen smärta, men det gäller att det håller när jag ska skjuta också...


Efter träningen bar det till gamla Barracuda, med andra ord The Old House Inn (samma ägare som Luna Café). Ett gäng från laget fick inbjudan att gå på smygpremiären och den gjorde ingen besviken. Det kommer att bli hur mysigt och bra som helst, verkligen kul för alla Lysekilare.



Erlandsson och i bakgrunden är det Räkan och Emelie på The Old House Inn.

Läs mitt reportage från LP om The Old House Inn här.

Igår jobbade jag över och därför blev det ingen träning, pust. Direkt efter att jag varit på en konsert med musikskolan i Folkets Hus stack jag till klubbhuset för lite tjöt. Där träffade jag Slätteskär som var lika hungrig som mig, så vi åkte återigen till Old House för en bit mat. Det blev smaskigt lamm på bådas tallrikar.


När jag kom hem slocknade jag direkt. Under dagen kände jag att en förkylning var på väg, men det var mer än så...


När jag vaknade i morse visade det sig att jag hade feber, surt som bävern. Var sjuk för inte så länge sedan också och jag vet inte när det hände senast att jag var dålig så tätt. Nu på kvällen känner jag mig iaf bättre, men man vet aldrig hur länge skiten håller i sig.


Så vad har jag hittat på en dag som denna? Inte mycket. Har småpillat lite med LFF:s A-lags nya hemsida som kommer upp så fort som möjligt, bara några detaljer som återstår.



På tal om annat...


... är jag sugen på Mando Diao den 24 april i Götlaborg.


... men vad som talar emot är att deras senaste album är piss och baj förutom låten Dance With Somebody.


... härligt Jönsa att snart få dej närmare Goodtown.


... Portugal - Sverige på lördag, har knappt läst något om matchen. Zlatan är avstängd iaf.


... humorprogrammet Grillad ikväll. Många jag pratat tycker inte om det, men jag måste erkänna att jag skrattar, högt.


... stackars Leksand.


... jag har biljetter i klacken till Blåvitts hemmapremiär på nya arenan. Kan bli häftigt.



Dagens låt: En gammal goding,  Shout Out Louds - Please, Please, Please





Dagens bilder:

Kula, känner du igen den här hatten? Haha!



Väggen från inkilningen i Helsingborg för ett antal år sedan. Herrejävlar vilken bild! Det lönar sig att leta i arkivet ibland...



Tills vi höres, ha det bäst! Vi ses när vi ses!

Hajhajhaj!


Kolla här ifall Joel har mobilbloggat: http://joelano.blogspot.com/



Youtubeafton

Det har varit lite av en klassisk helg. Match, fest, Sjökanten och en söndag i pianots tecken.


En stor skillnad som jag känt den senaste tiden är att helgerna går så förbannat mycket fortare i och med att jag nu slutar vid 17.00 på fredagar. Detsamma gäller vardagen i och med att jag har ett grymt roligt jobb. När jag jobbade på H-fönstret var det lite mer av mentaliteten himmel eller helvete.


Då sniglade sig vardagarna sig framåt och helgerna var lite längre eftersom man då slutade vid 13.00 jämfört med 17.00 på LP. Då var söndagarna ångestfyllda inför en ny jobbvecka, idag har jag inte alls samma känsla.


Lördagen började med att se på LFF - Ödsmål, där vi vann med 4-2, underbart! På eftermiddagen och kvällen var 8-9 gubbar från laget hemma hos Conny i Hogstorp för lite Wormsturnering, TP, tjöt, mat och förfest.


Worms, vilken klassiker!



LFF:s A-trupp i en busskur i Hogstorp 22.28 lördag.


För vid 22.30 snåret tog vi nämligen bussen hem till vårat kära Sjökanten för lite röj. Var riktigt skoj på krogen denna gången faktiskt. Jag brukar annars tycka att det är roligare på förfesterna, men denna helg var det skoj på både och.


Kiss?


Hula bjuder på sig själv...


Ahl är alltid lika skön att festa med.


En flashback från Bulgarien. Alikan skulle skumma min öl och så gick det som det gick.


Jag gjorde samma misstag i Bulgarien för snart två år sedan. Världens underbaraste kort btw.


Kungarna.


Kompiskärlek.



Therese är alltid lika fräsch.


Some videos from the night...



Sjunger i micken...



Världens bästa danslåt.



Dåligt ljus, desto bättre drag.



Efter kanten gick jag, Isabel, Alikan och Lina hem till min och Willes lägenhet på Fridhem. Innan vi slocknade hade vi lite Youtubeafton och här kommer några av de roliga klipp vi såg på.








 






Idag har det varit piano. Efter en bakfyllepizza gick jag, Alikan, Isabel, Fylking och Lina upp till Slättevallen för att kolla LFF:s juniorerna när de mötte SAIS.


Ikväll har jag sett Liverpool krossa Aston Villa med 5-0! Helt magiskt så heta LFC är nu asså.



På tal om annat...


... på tisdag sticker jag, Fylking, Hula plus våra två nyförvärv Rodde och Hartvig till Götet för att se på The Hives. Kan bli grymt!


... jag måste raka min tofs i nacken snart igen, den börjar växa ut.


... grattis Christian Lycke som i veckan blivit pappa till Ebba. Pappa, det rr så roligt att jag blivit storebror.


... Chelski igen för Liverpool i CL, så sjukt tråkigt. Tur att vi inte har Riise kvar i laget...


... tack för en trevlig fest CC, den goe Bea-såsen skulle Skarven blivit avundsjuk på!



Degens låt: Hoffmaestro & Chraa - Highway man



Tills vi höres, ha det bäst! Vi ses när vi ses!

Hajhajhaj!


Kolla här ifall Joel har mobilbloggat: http://joelano.blogspot.com/



Jag söker lägenhet i Lysekil

Ibland är det bra att ha en blogg, som nu när man vill annonsera om att jag är på lägenhetsjakt i Lysekil...


Jag känner precis så här: Joel nu är det dags att släppa sargen och ge sig ut i vuxenlivet. Jag kan inte leva på päronen längre och det är tid att lära sig vissa saker i livet som är nödvändiga.


Egentligen trivs jag väldigt bra hemma, jag är bortskämd som få. Den senaste tiden har jag känt att det blivit så jäkla mycket bilkörande. Jag åker minst en gång mellan Lysekil och Brastad varje dag, plus andra utflykter. Därför hade jag tyckt det var skönt att skaffa mig något i Lysekil.


Från och med imorgon finns jag med i Lysekilsbostäders register.


Känner du någon som ska flytta eller som har en lägenhet till översi Lysekil, så får du gärna ringa mig på 0734003454. Jag är tacksam för alla tips.


// Joel mot vuxenvärlden!

Den senaste tiden

Hej vad det går mellan pattar och lår som Lars Wilhelmsson brukar säga. Riktigt så grova i språket ska jag inte vara, utan det var bara en liten klatschig inledning på ett inlägg som kommer att bli hur kul och intressant som helst.


Till morgondagens tidning har jag förhoppningsvis ett scoop som inte Bohusläningen får med i sin tidning som troligen trycks ikväll. Lägger ut det på hemsidan imorgon eftermiddag. http://www.lysekilsposten.se/


För några veckor sedan hade jag fest hemma hos mamma. Då fick mina kompisar syn på två stora kort bakom TV-soffan. Folk undrade varför morsan hade satt upp två kort på Isabel och inget på mig...


Men saken är den att det är jag som är på ett av kortet. Folk tycker alltså att jag såg ut som en tjej när jag var liten...



Fatta så snygg jag var som liten!


Idag vid lunchtid, vilket för mig är ungefär vid klockan 14.00 fick jag ett trevligt samtal. Det var lille Hartvig som ringde o ville prata lite skit. Han hade fått nys om att jag, Fylking och Hula ska se på The Hives nästa tisdag i Götlaborg.


Jag kan säga så här mycket att Hartvig bjöd in sig själv och nu ska han med...pust.


Haha nejdå, fan va kul Hartvig, kan bli bra drag!


Hmm, vad har jag gjort idag? Får nästan tänka efter lite. Jo, dagen startade med lite av en sovmorgon. Skulle inte vara i Uddevalla hos naprapat Jesper förrän vid 09.00. Där fick jag värmebehandling av mitt sträckta lår och nya rehabuppgifter.


En av dom var att springa i vatten. Så efter jobbet for jag upp till Gullmarsborg för lite gympa i bassängen. Fick sätta på mig någon slags väst som gjorde det lite tyngre och höll mig flytande. Vid min sida hade jag min personligatränare Peter Isaksson som coachade mig hårt, men bra.


Till en början såg det allt annat än bra ut, men några hårda direktiv från Peter kom jag igång rejält med springandet i vattnet. Tur att man inte ser ut som ett fån när man springer i vattnet och förflyttar sig en halvmeter på 20 sekunder...


På min rast idag råkade jag träffa på Karin Möllborg, så vi tog oss en liten promenad i det underbara vädret. Direkt efter rasten åkte jag upp till Bowlinghallen för ett reportage till vår näringslivstidning som kommer kring påsk.



Lysekil.



Fasen va gött det är när man kommer här på sommaren go i gasen och Havsbadet närmar sig.



En baguett från räkbodarna är inte fel på sommaren...


Pråmen före Havsbadet är så jäkla mumsigt.


På tal om annat...


... är grymt sugen på att draga till Torp och handla lite kläder till våren. Garderoben skriker efter byxor!


... det var bra drag på Sjökanten senast. Jag höll mig kvar till halv tre, nästan rekord. Sedan åkte jag hem till Wille och sov i "vår" lägenhet.



Kungarna.


... The Hives senaste album är magiskt bra.


... käkade fisk på lunchen idag. Det borde vara förbjudet med ben i tillagad fisk! Funderar på att lägga in en motion.


... både mamma och pappa fyller under april 50!!! Jag som är 21 och har åldersnoja.



Dagens låt: The Hives - Hey Little You

 


Tills vi höres, ha det bäst! Vi ses när vi ses!

Hajhajhaj!


Kolla här ifall Joel har mobilbloggat: http://joelano.blogspot.com/



Bambi på hal is

Sudden mellan Timrå - HV 71 när följande händer. En back i Timrå tappar skenan och blir Bambi på hal is. Han tappar pucken och HV avgör och får till en sjunde avgörande match på hemmaplan.



Snacka om komiskt...



//Joel

What a Liverpoolweek...

... 8-1 mot självaste Real Madrid och Manchester United. Benitez tog första segern på Old Toilet och vann samtidigt sin 100:e match som manager för Liverpool FC.


Utan Alonso och Arbeloa trodde jag aldrig någonsin Liverpool skulle mäkta med att vinna. In kom Leiva och Hyypiä, ut med Carra på högerbacken. Och det började ju bra...


Men firman Gerrard & Torres är bara så sjukt heta för tillfället och vände matchen. Ett litet ljus tändes i tunneln om ligabucklan i maj, men också ett väldigt litet sådant. 4-1 borta mot Manchester United är snuskigt bra och att ta dubbeln mot Djävlarna är ännu bättre.


Kom och tänka på en sak förut. När är lottningen till Champions League?


Ikväll ska jag njuta av denna vinst, dra ut till Fylkings bunker och festa tillsammans med honom, Hula och Matte. Vi ses på Sjökanten!


Steve Gerrard Gerrard
He´ll pass the ball 40 Yards
He´s big and his fucking hard
Steve Gerrard Gerrard



His armband proved he was a red Torres Torres
You'll never walk alone it said Torres Torres
We bought the lad from sunny Spain
He gets the ball he scores again
Fernando Torres Liverpool No. 9

Na na na na na na na.....

Fernando Torres Liverpool No. 9



Bara så ni vet. Denna låt vinner Melodifestivalen ikväll!



Tills vi höres, ha det bäst! Vi ses när vi ses!

Hajhajhaj!


Kolla här ifall Joel har mobilbloggat:
http://joelano.blogspot.com/



Manchester United - Liverpool FC

Fan jag gör inget annat än att skriva nu för tiden. Skriver jag inte på jobbet mellan 8-17, så bloggar jag eller skriver för hemsidan. Men jag ska inte klaga, de två sistnämnda sakerna är frivilliga och något jag tycker om.


Idag tänkte jag snacka av mej om Liverpool och framförallt dagens möte mot Manchester United, ödesmatchen med stort Ö.


Så här ser förutsättningarna ut. Liverpool MÅSTE slå United borta idag (något vi aldrig lyckats med under Benitez) och sedan vinna i stort sett varje match som återstår av PL.


1 Man United   27 20  5  2  48-12   65

2 Chelsea      28 17  7  4  48-16   58

3 Liverpool    28 16 10  2  45-20   58

4 Aston Villa  28 15  7  6  42-29   52

5 Arsenal      28 13 10  5  41-26   49


Av tradition gör alltid Liverpool plattmatcher i ligan om de har spelat Champions League tidigare i veckan. LFC stod för en grymt imponerande insats mot Real Madrid i tisdags, men nu är det helt ny match mot ett Man United som är i en sådan äcklig magisk form, nästan som Arsenal när de gick obesegrade genom serien.


Innan säsongen trodde jag absolut inte på att LFC skulle vinna Premier League. Min önskan var istället att vi skulle vara med och utmana om guldet längre än vanligt (oktober) och få lite rutin av det där med titelrace, som vi inte varit i närheten av de senaste åren. Fram till nyår ledde vi ligan och var vi med i allra högsta grad, men för många kryss hemma i januari och februari har gjort att vi halkat efter för mycket.


Oavsett om Liverpool slår United idag eller inte, så måste man vara realist och inse att ligan är körd. Men långt där inne hoppas man... Om jag inte missminner mig så går Man United upp på lika många ligasegrar som LFC om de tar hem PL i år.


Ordkrig och pajkastning är något som alltid förekommer innan mötena mellan the big four i PL. Sir Alex har pratat, likaså Carragher och Benitez. Men framförallt Rooney har sagt sitt för att trissa upp hatmötet...


- Jag växte upp som Everton-supporter. Hela min familj håller på Everton fortfarande. Jag växte upp med att hata Liverpool och det har inte förändrats.


Tycker nästan det är lite underbart att sådan mentalitet finns kvar. Att man inte sticker under stol med hur det egentligen är man känner.


Manchester United och Everton är Liverpools två bittraste rivaler. Själv känner jag inte så. För mig är mötena mot Chelski mer hatiska efter alla bataljer i liga, cup och CL de senaste åren. Men kanske kan hatsinnena för United blossa upp efter denna match?


Jag hoppas Liverpool ställer upp med följande lag.


Reina

Arbeloa - Skrtel - Carra - Insua/Aurelio

Masch - Alonso

Kuyt - Gerrard - Riera

Torres


Nu är jag taggad till tusen. Tre timmar kvar till match. Come on you Pool!

//Joel

En dag på Lysekilsposten

Häng med en dag på Lysekilsposten. Så här har min dag sett ut, onsdagen den 11:e mars.


06.30 Snooooooooozzz

07.00 Uppstigning

07.40 Åkte från Brastad

07.59 Blev förvånad över att Lycke redan var på jobbet. Han brukar komma efter nio i vanliga fall.

08.00 Dagen började med att skumma igenom de senaste händelserna inom sportvärlden. Svenskafans, LFF:s hemsida, Liverpool.no, Sportbladet osv måste läsas på tio minuter så att jag får en uppdatering. Efter det kan jag fokusera på jobbet.

08.15 Till en kopp cappucino läste jag igenom min "Att göra lista", där jag skriver ner allt som måste göras den närmaste tiden. Minnet är inte min starka sida.

08.20 Skrev en artikel om ett hus i Brodalen som rasar ihop vilken sekund som helst. Ringde en kommungubbe och fick lite pratminus. Därefter redigerade jag ihop bild och text, la ut allt på hemsidan, vilket tar längre tid än man tror.

Här kan du läsa artikeln, den kommer i morgondagens LP, så du kan vara först att läsa den...

10.00 Ringde polisen och fick de senaste uppdateringarna.

10.15 Frukostmöte

10.45 Tänkte skriva rent det jag fick ut av polisen, men det blev ändrade planer. Lyckes jourdosa (han hade inte jouren) började pipa och med snabba ryck fick vi sticka till Bansviksgatan för att fota en olycka. Vi hade varit på plats innan ambulansen, polisen och brandmännen om det inte varit för att vi kört fel, hur vi nu lyckades. Väl där snackade vi med räddningsmännen och fotade olyckan.



Min pappa och idol...


Olyckan i Bansviksbacken. Aldrig kul att åka på sådana här grejer, men det är en del av jobbet.

11.15 Tillbaka på redaktionen för att skriva färdigt mina uppgifter från polisen. När det var klart hade jag uppdraget att redigera sista sidan som blev precis hur snygg som helst...

13.00 Skrev klart en artikel om Grundsunds fotbollsdamer som är tvungna att dra sig ur seriesystemet.

14.00 Efterlängtad lunch på Rosvik. Fisk med potatis och sås.

15.00 Jag och praktikant Bea åkte upp till stallet i Lysekil för att fota och göra en liten intervju inför ett par ridtävlingar i helgen.

16.00 Lite småpillande med diverse saker.

17.10 Hemgång.


Så här kan en dag på LP se ut... Nu har ni lite bättre koll på vad jag sysslar med på jobbet.


Precis som igår blir det fotbollskväll hemma hos mamma med en massa folk. Igår såg vi Liverpool - Real Madrid och då gästade inga mindre än Matte, Bengan, Alikan, Isabel, Fylking, Wille, Hula, och Sjöberg. Kommer att bli ett liknande gäng ikväll när vi ska se Manchester United mot Inter. Jag hoppas United slår ut Inter och bevisar hur jäkla dåliga italienarna är. Sedan får United gärna åka ur i kvarten. Kan bli något det...

På tal om annat....

...OM Torres och Gerrard var bra igår.


... nej det var inte straff för Liverpool, men det var ett regelrätt första mål.


... Gerrards tredje mål var fult ändå.

... här kan du se alla målen.


Dagens låt: The Hives - Try it Again




Tills vi höres, ha det bäst! Vi ses när vi ses!

Hajhajhaj!


Kolla här ifall Joel har mobilbloggat: http://joelano.blogspot.com/ (den är uppdaterad)



Lugn helg

Igår blev det fotboll i Kungshamn tillsammans med mina vapendragare Isabel och Alikan samt Peter. Vi förlorade tyvärr med 4-3, men resan blev totalt sett lyckad ändå.



Jag hade uppdraget att fota matchen för LP. Något jag än så länge är rätt kass på.


Mina reskompisar värmde sig med oboy. Inte fel.

När fötterna tinat upp vid ungefär åtta på kvällen så drog jag ut till Bacon där ett stort gäng i laget samlats för lite förfest. Jag var nykter och lam så jag åkte hem redan vid elva. Tyvärr var jag inte tillräckligt taggad för utgång denna helg.



Efter en rafflande omgång av TP blev det lite Wii.

Söndagens anslagstavla

[x] Vakna

[ ] Vakna ordentligt

[ ] Rehaba låret i Gullmarsborg

[ ] Städa rummet

[ ] Raka mej
[ ] Ladda batterierna inför en ny vecka



Tills vi höres, ha det bäst! Vi ses när vi ses!

Hajhajhaj!


Kolla här ifall Joel har mobilbloggat: http://joelano.blogspot.com/



Jag somnade inte på bion...

... och när jag inte lyckas med den bedriften betyder det att filmen varit bra. Stieg Larssons "Män som hatar kvinnor" var så kallat bögigt bra. Den hade i stort sett allt. Tror förresten aldrig jag sett så mycket personer på folkan i Lysekil.


Jag är ingen filmslukare, det ska erkännas. Jag gör hellre annat, blir för rastlös eller somnar. Det är så det brukar sluta. Jag kan dock vara världsmästare på att ha sett flest filmer första kvarten för att sedan inte titta vidare...



Lina, Alikan och Isabel tyckte också att filmen var magiskt bra.

Men Män som hatar kvinnor var verkligen spännande, gripande och fantastiskt bra. Jag längtar redan till nästa film om jag nu inte får ett ryck och läser den innan. Men den chansen är lika stor som att Leksand går upp i Elitserien...


På bion träffade vi Peter Samuelsson och frågade om han var sugen på att hänga med bort till Kungshamn när de möter LFF. Peter tackade jag, så imorgon åker vi tillsammans med Alikan och Isabel till Abbavallen. Där blir det både varma kläder och varm choklad. Ryktas om en och annan intervju också.



Peter är en trogen supporter som sällan missar en match på Gullmarsvallen. Nu ska han även med mej till Kungshamn!


Efter bion pös vi hem till fröknarna Lina och Emma Anderssons lägenhet mitt emot ICA. Tror ärligt talat aldrig att jag varit inne i en grymmare lägenhet. Hur fin, stor och grym som helst. Jag är verkligen avundsjuk, men kul för er damer. Nu vet vi var förfesterna till Sjökanten håller hus framöver...


Slutligen fick jag min LP-bricka idag...


Ironi är ett av ledorden på LP...


Tills vi höres, ha det bäst! Vi ses när vi ses!

Hajhajhaj!


Kolla här ifall Joel  har mobilbloggat: http://joelano.blogspot.com/


Män som hatar kvinnor

Imorgon ska jag på bio med Isabel och Alikan. Filmen vi ska se är "Män som hatar kvinnor", skriver av Stieg Larsson. Har hört halva boken på ljudbok, sedan lyssnade jag inte vidare av okänd anledning.



Gangsterligan

Hur som helst ska det bli spännande att se filmen.
Här kan du se trailer och läsa mer om "Män som hatar Kvinnor".


Dagens låt: Band of Horses - The General Specific




Tills vi höres, ha det bäst! Vi ses när vi ses!

Hajhajhaj!


Kolla här ifall Joel  har mobilbloggat: http://joelano.blogspot.com/



Go kväll!

Nu har jag bara bakrus Allan, inte fullt så farligt som det var tidigare idag. Men det är inte utan att man mår lite illa av att titta på bilderna från festen igår.


Detta kortet sammanfattade kvällen mitt i prick. Kolla in Bengans skratt...


Klicka på korten för att få större bild!
  

  
       
  

Vi körde en hel del lekar. Här är finalen i en av dom.




Efter att jag sovit på eftermiddagen kikade Fylking, Matte, Hula och Väggen (!) förbi för att se Manchester U - Tottenham i Ligacup finalen. Den sistnämnde var hemma över helgen (han säsongar i Sälen) och det var kul att träffa blondinen igen. Som tur var, vann hans United över Mattes Tottenham på straffar.


Min vän och kollega har också spelat mot Tottenham. Lycke och Sol Campbell skakar hand på Gullmarsvallen.

 

Annars har dagen varit piano. Såg precis att min "krönika" publicerats i Gullmarsgymnasiets skoltidning "Kitsch". Läs gärna om du har tid och lust. Bläddra neråt lite på sidan, så ska du hitta den.

 

Jag har glömt att berätta jag bowlade med H-fönstret i fredags. En trevlig tillställning och det var kul att träffa mina gamla goa arbetskamrater. Mitt lag slutade tvåa, endast en poäng efter vinnarna! Riktigt surt. Men som tur var vann jag ett tröstpris som lottades ut, haha.



Wille och Kaj på världens sämsta bild. Kaj har faktiskt 299 poäng som rekord. Imponerande!

För bara någon timme sedan beställde jag, Fylking och Hula biljetter till The Hives på Trädgår'n i Götlaborg den 24:e mars. Har aldrig sett Hives live tidigare, så det är något jag ser framemot.


Dagens låt: The Hives - You Got It All...Wrong



Tills vi höres, ha det bäst! Vi ses när vi ses!

Hajhajhaj!

 

Kolla här ifall Joel  har mobilbloggat: http://joelano.blogspot.com/



Aldrig mer

Precis innan studenten, för snart två år sedan, var jag i Bulgarien med klassen. Under den resan var det inte mycket man lärde sig, men en sak som jag minns och tog med mig var uttrycket "bakrus Allan, gånger Stellan, upphöjt i Gunnar".


Det betyder ett magiskt bakrus. Det är exakt vad jag har just nu. Det händer väldigt sällan att jag mår dåligt dagen efter, men idag är allt hemskt.


Jag ska aldrig mer festa i hela mitt liv. Jag lovar.


God natt!


// Joel