The last day

Onsdag:

Dagen som Hartvig längtat till allra mest. På kvällen skulle vi se på derbyt Arsenal mot Tottenham på Emirates Stadium. Men på dagen innan det gjorde vi en rolig utflykt till nya Wembley.



The gang.

Där gick vi en tour på den mycket mäktiga arenan. Nya Wembley tar idag 90 000 personer och är nästan lika superfräsch som mej. Vi hade en riktigt bra guide som visade oss omklädningsrummen, pressrummet, arenan, vip-logen och en hel del annat kul.



Lilla jag på stora Wembley.

Innan det var dags för den stora matchen vill Hartvig bara berätta en liten historia...




Det var upplagt för derbyfest i norra London mellan topplaget Gunners mot gänget som ligger sist i premier League, Spurs, vi förpeppade givetvis på en pub och då lät det bla så här...



För det första var Emirates en sjuk fin och imponerande arena. Att matchen sedan hade en otrolig inramning med åtta mål var rena bonusen. Detta är sådana duster som man bara någon gång om året ser hemma i tv-soffan, aldrig live. Men det hände faktiskt på riktigt och det var helt fantastiskt hur en match kan svänga.

På Emirates.

Innerst inne höll jag på Spurs eftersom jag vill att Gunners ska tappa poäng i toppen. Och det var så det blev, Spurs reducerade i 89onde och i sista övertidsminuten kom också den helt oväntade 4-4 kvitteringen!

Summa summarum av denna resa blir: Oj oj oj. Helt magiskt kul att få äran att uppleva tre så bra matcher, alla på sina fina små vis. Att först se Liverpool gå upp i serieledning efter att man slagit Chelski borta med 1-0 och bröt deras 86(!) hemmamatcher utan förlust. Sedan QPR mot Birmingham som blev ett väldigt starkt minne och en match som hade den där stämningen som en engelsk kamp ska ha. Sist men inte minst Arsenal mot Tottenham. Jag säger bara 4-4, det räcker så...

Hartvig, John och Lasse, tack för en grymt rolig resa.


Video för hela slanten

I det förra inlägget om Maggio fick ni text och bilder. Idag är det video som gäller.


Min favoritsyster Isabel tog hand om kameran och fixade några festliga klipp...

 
Måndagsbarn

 
Gammal sång


17 år


Tills vi höres, ha det bäst! Vi ses när vi ses!

Hajhajhaj!



Maggio var magisk


Maggio med sina medhjälpare.

Konserten med Veronica Maggio blev exakt så bra och rolig som jag förväntade mej. Jag nöjer mej med att sammanfatta musikaftonen med några små punkter.


· Konserten varade bara i en dryg timme, men då sjöng hon bara sina allra bästa låtar. Jag säger så här: Hellre kort och grymt än långt och halvdant.


· Låten "Stopp" var det bästa jag hört live i år. Går inte att beskriva med ord hur bra V.M framförde den. Och då har jag varit på en hel del konserter 2008.


· Precis så lagom hes som jag blev efter framträdandet ska man bli efter en bra spelning.


· Egentligen stör jag mej på artister som ska ropas in och köra extranummer, men när Maggio gör det så måste jag bara älska det.


· Jag avgudar artister som sträcker micken mot publiken och låter den sjunga med. 


· 1000 tack Lena, Ida, Alikan och Isabel för en riktigt rolig kväll!



Den förtjusande Veronica Maggio!


Gänget. Joel, Alikan och Isabel. På konserten träffade vi även Ida och Lena-Maria.

Tills vi höres, ha det bäst! Vi ses när vi ses!

Hajhajhaj!


Kolla här ifall Joel  har mobilbloggat:
http://joelano.blogspot.com/


London - första delen

Jag börjar om min Londonhistoria eftersom det var så längesedan jag skrev första delen. Här kommer allt från början och nu också med del två här under!


Hmm, jag vet inte riktigt vart jag ska börja, men som vanligt är det väl bäst att inleda där allting startade och jag har bestämt mej. Så får det bli även denna gång. Ni som följt mej via min mobilblogg har ett stort hum om vad som hänt på resan, men här kommer iaf en liten uppgradering som jag kallar Joel i London 2.0.


Lördag:

Lasse, John, Hartvig och Joel flög på lördagen från Säve mot Stanstead, London. Resan gick bra och allt fungerade som planerat. Efter en timmes taxiresa genom London var vi framme vid Ashleey Hotel, vårt hem.


Starving som vi alla var, så traskade vi till ett Steak House för lite mat. När maten var nersmält gick vi vidare till en pub som visade Barcelona - Almeria. Efter typ 35 minuter stod det 5-0 till Barca och oj vilken fotboll de visade upp, rena Liverpooltakterna...


Som så ofta när lag rivstartat som Barca gjorde i första halvlek, blev det inga fler mål och vi gick tillbaka till hotellet för sömn som skulle göra oss pigga till den stora morgondagen.


Söndag:

Seriefinal i Premier League, världens bästa liga, Chelsea - Liverpool. Chelsea har inte förlorat hemma på 86(!) hemmamatcher, en helt makalös prestation. Och där satt jag med mina kompisar på Stamford Bridge! Lilla Joel från Brastad.



Hartvig, Lasse och John på Stamford Bridge.

Jag hade inte vågat ta på mej några Liverpoolkläder, med tanke på vad som hände med Hartvig på Villa Park, så det fick bli att sitta stilla och tyst som en vanlig neutral åskådare. Det kan ha varit det värsta jag varit med om i mitt liv, att sitta och se sitt Liverpool utan att våga och visa sina känslor i rädslan av att bli nedslagen av det Chelseaskinhead som satt på raden bakom. Istället fick jag sitta och nypa Lasse i låret varje gång hemmalaget missade en målchans eller när Liverpool gjorde mål...



Innan matchen.


Stormatchen startade på bästa möjliga sätt för LFC. Ett halvtamt skott från den pånyttfödde Xabi Alonso tog på Bosingwa och ändrade riktning, Cech i målet chanslös, 1-0 till Liverpool! Och då hade det bara gått drygt tio minuter. Stämningen på arenan var mer än bra, trodde faktiskt innan att den skulle vara betydligt sämre på ett bortskämt Stamford.


Chelski hade självklart mest boll, men skapade inga större målchanser, utan Liverpool försvarade sig grymt bra. I den andra halvleken försökta hemmalaget hela tiden, men istället var det faktiskt Liverpool som hade de farligaste chanserna att punktera tillställningen.



Vi fick rätt dåliga platser ska erkännas, men vad gör det när Liverpool slår Chelsea?

Äntligen var matchen och 90 minuters nervositet slut. Liverpool bröt Chelseas 86 hemmamatcher utan förlust och jag var där! Helt sjukt och nu leder vi ligan för första gången på hur länge som helst.


Efter matchen inleddes jakten efter att se West Ham - Arsenal. Efter många om och men fick vi tillslut tag på en taxi som körde oss till en sjukt stor sportbar. Ett ställe som erbjöd minst hundra olika skärmar som bara visade sport. Mitt paradis.


Där såg vi först West Ham - Arsenal 0-2, sedan Villarreal - Atletico de Madrid 4-4 och sist men inte minst Real Madrid - Atletic Bilbao 3-2. Samtidigt som vi såg den sista matchen såg vi också Marseille förlora mot PSG med 4-2. En äkta fotbollsdag. Tänk vad kul det hade varit om Lysekil kunde ha haft en sportbar dit man kunde ha gått en lördag och bara se på en massa fotboll och dricka öl och tjöta. Det vore något det, men självklart väldigt svårt att få det att gå runt. Men tanken är fin...


Resten av Londonresan kommer inom det närmaste...


Tills vi höres, ha det bäst! Vi ses när vi ses!


Hajhajhaj!


Två dagar till i storstaden

Måndag:

Nu skulle London utforskas för första gången på allvar. Vi käkade en stadig engelsk frukost, tog tunnelbanan till Londons innersta kärna och shoppade loss. Överst på listan stod Lillywhites, en sportaffär vid Piccadilly Cirkus som hade en hel del att erbjuda. Jag fick köpt mej tennisshorts, ett Liverpoolminimatchställ till bilen, en engelsk matchtröja, en England flagga och lite annat smått och gott. Det ska sägas att de andra pojkarna handlade betydligt mer än mej.

Klipp från centrala London.


Efter ett par timmar på Lillywhites gick vi över gatan till en grymt stor musik/film butik. Där fick vi också köpt oss lite grejer, jag nöjde mej med en Dvd med Coldplay.


Vad vi märkte i London var att det var hur mycket svenskar som helst. Överallt! På omvägar hörde vi att London är Sveriges tredje största stad med 300.000 invånare och det skulle inte förvåna mej om det stämmer.


På måndag kväll åkte vi precis som dagen innan till sportbaren, men till skillnad från senast så var det dåligt med bra matcher på TV:n. Istället fick vi satsa på öldrickandet och vi blev egran i tagena. Allt eftersom började det trilla in mer och mer damer på stället och vi undrade om alla dessa flickor skulle se på sport? Det kunde ju bara inte stämma. Och mycket riktigt hade vi rätt, som så ofta.


Det visade sej att på undervåningen var det disco. Helt perfekt för oss. Vi hällde i oss mer pints och blev taggade till tusen. Vid tolv snåret bar det av ner mot dansgolvet där Hartvig bjöd Londonborna på sina omtalade moves. Efter ett par timmar dans tog vi en taxi hem och kröp oss till sängs efter en riktig rolig dag, trots att den knappt handlade om fotboll.



Hartvig kan det där med att röja.


Lasse med...

Tisdag:

Det första vi gjorde när vi vaknat var att ta oss till QPR:s hemmarena Loftus Road, en rätt bra bit därifrån vi bodde. Där hoppades vi få biljetter till kvällens match mot Sebastian Larssons Birmingham. Och jajjemän biljetter fick vi och fina platser på långsidan.


Därefter besökte vi QPR-shoppen. Där inhandlade Jon och Lasse var sin QPR-matchtröja och blev på några sekunder nya supportrar till ett lag i the Championship. Det är så att jag känner en endaste person som håller på QPR. Han heter Christian Lycke och givetvis fick jag köpt honom en liten souvenir, det blev en t-shirt.



John och Lasse i sina nya fina QPR-tröjor.

Den eftermiddagen strosade vi runt på gatorna och tog det rätt lugnt, käkade bland annat på en italiensk restaurang och lite annat så.

En liten intervju innan kvällens match.


Då hade det blivit time for match. Lasse och Jons QPR-tröjor var självklart på och på vägen till arenan sjöngs det sånger i massor för att
hålla värmen i kylan och regnet öste ner.

Lite QPR sång från de nya supportrarna.


Matchen blev så sjukt grym på många sätt. Äntligen var jag där som jag alltid velat vara: På en äkta klassisk engelsk fotbollsmatch. Långbollar, kyla, hårda tacklingar, regn och en hel arena som sjunger och stöttar sitt lag. Helt underbart!


QPR mot Birmingham blev till en början en stor besvikelse. Sebastian larsson var inte med av någon anledning. Riktigt tråkigt och surt för oss svenskar. Annars var matchen och framförallt stämningen det bästa tänkbara. Äntligen var jag där som jag alltid velat vara: På en äkta klassisk engelsk fotbollsmatch. Långbollar, kyla, hårda tacklingar, regn och en hel arena som sjunger och stöttar sitt lag. Helt underbart!



Så här ska det se ut vid hörnflaggan...

Det var nästan 14 000 på matchen men det kändes som att det var minst det dubbla. Folk sjöng, gapade på den inpopuläre domaren och levde sej in i matchen som jag aldrig upplevt på plats tidigare. Tidigt i andra halvlek gjorde hemmalaget QPR matchens enda mål och efter det var det en ren njutning att sitta och följa händelserna på Loftus Road. När HELA arenan sjöng med en 5-6 gånger skakade jag i hela kroppen. Dels var det för den fantastiska stämningen, men kanske också för att den första snön letat sej till London sedan typ 1932!




Matchen.

I nästa avsnitt berättar jag om sista dagen och den sjuka matchen mellan Arsenal och Tottenham.

Tills vi höres, ha det bäst! Vi ses när vi ses!

Hajhajhaj!



Maggio imorn - äntligen!

Så här skrev jag för ungefär 90 dagar sedan...

I våras blev jag lite halvkär.
Tjejen heter Veronica Maggio och är just nu Sveriges musikdrottning. Först blev jag helt dödsförälskad i hennes låt
"Måndagsbarn" och sedan kom i jämn takt också "17 år", "Gammal sång" och nu senast "Stopp". Alla helt fantastiska låtar.


Under hela sommaren och hösten har jag försökt få se Maggio live, men aldrig lyckats. Det har varit åldersgränser, träningar och andra konserter som gjort att jag inte kunnat se detta geni. I söndags läste jag GP och såg då en annons där det stod att Veronica spelar live på Storan i Göteborg den 19 november! Helt galet, äntligen ska jag få se min nya hjälte! Fan om det kommer något i vägen nu.


Syrran och Alikan är redan på och vi ska beställa biljetter så fort det bara går. Men det är en som saknas och det är min vän Lena-Maria som också är en stor Maggiofantast och hon måste bara med!

Så här skriver jag idag 18/11.

Imorgon är det alltså dags. Maggio på Storan i Göteborg. Lena, Isabel och Alikan är alla på. Förra veckan brände jag en massa Maggiolåtar som jag lyssnat på i bilen och har sedan dess råpluggat hennes texter. Detta ska bli så grymt kul! Som jag längtat efter Veronica Maggio, och som hon längtat efter mej. Om jag är peppad...

  
V som i veronica...                                          M som i maggio...  

PS. Det är Lena-Marias fingrar som är tagna när vi var på Hello Saferide för ett par veckor sedan. Redan då var vi taggade på V.M!



Tills vi höres, ha det bäst! Vi ses när vi ses!

Hajhajhaj!


Kolla här ifall Joel  har mobilbloggat: http://joelano.blogspot.com/



FM 09 äntligen här!

Äntligen är nya FM 09 i butik och jag har precis beställt det. Världens överlägset bästa datorspel är tillbaka, helt underbart! Nu ska det spelas!


Här kan du läsa mer om alla förbättringar till årets FM.


Förlåt för dom korta inläggen, snart kommer det mer läsning om London, årsfesten och konserterna med Hello Saferide och Veronica Maggio.


Helgens heta låtar: Eric Hutchinson - Rock & Roll

 


The Soundtrack Of Our Lives



Tills vi höres, ha det bäst! Vi ses när vi ses!

Trevlig helg!

Hajhajhaj!


Kolla här ifall Joel  har mobilbloggat: http://joelano.blogspot.com/



Allt är mitt fel LSK!

Sitter just nu och ser på BP mot Ljungskile. Det första jag fick höra när jag satte på TV:n var att LSK-spelaren Etchu Tabe var sjuk och inte kan delta. Han har kanske varit lagets bästa spelare denna säsongen och varför han inte är med ikväll mot Brommapojkarna kanske beror på mej? Hur tänker du nu Joel...


Jo, i tisdags när jag var på bio i Uddevalla träffade jag på Tabe och hans lagkompis Pascal Kondaponi. Jag tog tillfället i akt och hostade ur mej ett "Good luck at Thursday guys against Brommapojkarna". Tabe svarade med "Thank you" och tog fram näven för en handskakning och givetvis blev det så.


Saken är den att några sekunder innan min och Tabes handskakning så kände jag att det började rinna snor i näsan. Jag tog självklart bort det med min högra hand som sedan kom i kontakt med Tabe.


Nu kanske det är mitt fel om inte Ljungskile håller sig kvar...

Lite onsdagstankar...

Såg nya Bond i tisdags. Ingen vidare rulle, den första med Daniel Craig var mycket bättre. Jäklar vad lik Bondbruden var Catania som var med i Idol förra året...


Leif "Loket" Olsson körde för fort igen. Va fasen sysslar karln med?

Fasen vad jag stör mej på att volymen höjs när det är reklam. Ett världsproblem som måste lösas!


Marit Bergman. Grym artist ändå som kanske inte alltid får så mycket uppmärksamhet.


I tisdags var jag som sagt på bio i Uddevalla. Där skakade jag hand med LSK spelarna

Pascal Kondaponi och Etchu Tabe. Fan va stort!


I dagarna släpps nya FM. Finns risk att man kan bli beroende i vinter.


Gäspar måste smitta?



Tills vi höres, ha det bäst! Vi ses när vi ses!

Hajhajhaj!


Kolla här ifall Joel  har mobilbloggat: http://joelano.blogspot.com/




Pingisturnering med laget

I helgen var det årsfest. Men innan det hade vi en heldag med laget, här kommer en snabb genomgång med ett par bilder och en video. Mer skriverier om denna dag kommer...


"Pianot" firade stora triumfer i Mariedalshallen.



Ett gäng som följde finalen med stort intresse.



Hela laget. Riktigt kul att så många kunde komma och ännu fler dök upp till årsfesten.


Och här har ni det stora avgörande med segerdans och hela baletten.



Tills vi höres, ha det bäst! Vi ses när vi ses!

Hajhajhaj!


Kolla här ifall Joel  har mobilbloggat: http://joelano.blogspot.com/




Musik är livet.

Musik är livet. Om en timma åker jag till Götet för att se Hello Saferide med Wille, Tobbe och Kristian. Därför bjuder jag på mina två absoluta favoriter just nu.


Anna Maria Espinosa - A Little Moonlight



Frida Hyvönen (med Markus Krunegård) - Dirty Dancing

 

Tills vi höres, ha det bäst! Vi ses när vi ses!

Hajhajhaj!


Kolla här ifall Joel  har mobilbloggat: http://joelano.blogspot.com/




Forza Robins

Ett program som jag börjar tycka om mer och mer är talkshowen Robins i SVT. På fredagar bjuder den otroligt rolige Robin Paulsson in två gäster och tjôtar en stund. Underhållande är ordet för kvällen.



Kungen Robin Paulsson.

Tack vare SVT:s ofantliga arkiv kan man se programmen i efterhand, riktigt fint. Därför måste jag bara be alla att titta på denna magiskt roliga intervju med Fredrik Vikingsson.


Fredriks historia om sin rädsla för kändisar är galet bra. Om du enbart vill se den, spola fram till 14.30. Om du vill se hela pratstunden med Fredrik sätt på klippet vid minut åtta. Eller så gör du det bästa, se hela programmet! Se Robins från 081031 här!


Förra veckan klev jag in på Bogart i Lysekil och fick syn på en DVD med Robins bästa material. Jag köpte den direkt och ska njuta av den vid någon ledig go stund framöver.



Tills vi höres, ha det bäst! Vi ses när vi ses!

Hajhajhaj!


Kolla här ifall Joel  har mobilbloggat: http://joelano.blogspot.com/



Utkast: Tjenare allesammans! ...

Tjenare allesammans! Lördagen den 8:e november kör vi en heldag med laget innan årsfesten på kvällen. Klockan 11.00 är det samling i klubbhuset för en kort genomgång av dagens aktiviteter. Så fort som möjligt efter det tar vi oss upp till Mariedalshallen och spelar LFF Pingistournament 2008. Festkommittén utlovar ett mycket fint pris till vinnaren.


Därefter åker vi tillbaka till klubbhuset och byter om för en lerig lek på Lilla Gullmarsvallen. När den är avklarad duschar vi och bastar och gör oss snygga inför årsfesten. Nu har magen börjat kurra och då har Putte-kock fixat mat till oss. Denna gång lagar han gräddstuvad pyttipanna.

När maten smält vilar vi middag en timme och sedan kommer Skarven och Joel att hålla i ett par underhållande tävlingar med grymma priser. När tid ges kommer även lotteriansvarige Bacon att dra vinnarna från Saftlotteriet. När alla lekar och annat är klart blir det mingel med våra damer som får lov att komma vid 17-tiden. Sist men inte minst beger vi oss till LFF:s årsfest som börjar klockan 19.00 på Oskars.


Lagkassan står för följande:

Hyra av Mariedalshallen

Pingisbollar

Välkomstdrink

Priser

Mat

Och säkerligen en och annan överraskning


Detta måste du komma ihåg att ta med:

Pingisrack. Finns billiga rack på Team Sportia för 50 kr och uppåt. Du kanske kan dela rack med någon, men bli inte för många på ett rack.

Kläder till pingisturneringen

Omtåliga kläder till den leriga leken på Lilla Gullmarsvallen

Saft till hela dagen

Böter för er som inte betalt, alla pengar måste in!



Jag hoppas detta kan bli en mycket rolig dag med årsfesten som pricken över i:et.  


Har du frågor om dagen eller att du inte kan komma så var snäll och ring Joel på 0734003454 eller Bacon 0732478379.


Tills vi höres, ha det bäst! Vi ses när vi ses!


Hajhajhaj!

Fullt upp det närmaste

Hej å hå. Elin är iväg och tränar och därför haffar jag datorn direkt. Denna veck har jag verkligen haft händerna fulla händer och mer väntar de närmaste dagarna.


Fredag: Konsert med Hello Saferide på Storan i Göteborg. Ska dit med Wille, Kristian och Tobbe. Ska bli grymt skoj.


Lördag: Heldag med laget. Pingis, mat, lekar, bastu, mingel och årsfest står på det späckade schemat.


Söndag: Då ska jag på tränarutbildning med Sernemo och Visone i Munkedal. Hela dagen ska vi lära oss saker om det där som kallas för teknik.


På tal om annat...


... gäspar måste smitta?


... köpte nytt pingisrack idag, jag kommer bli grymt farlig på lördag.


... Fars dag, pust vad det svir i plånboken. Pappa läser aldrig bloggen och ifall han gör det så får han nu veta vad han får. Gick till Bogart och inhandlade Seinfeld säsong 1&2. Hoppas det blir bra för pappa min.


... oj vad dålig Martin Hansson är som domare. Trots att jag är Liverpoolsupporter måste man bara erkänna att det var långt långt långt ifrån straff .


... andra delen av Londonresan ska jag försöka skriva så fort som möjligt, men den närmsta tiden hinner jag bara inte, tyvärr. Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge.


Tills vi höres, ha det bäst! Vi ses när vi ses!


Hajhajhaj!


// Joelano


Detta...

... är vad jag hinner med idag. Kvällen tillägnar jag med laget och består av löpning, bastu, dusch, pokerturnering, kick off och Liverpool mot Atletico de Madrid.


Dagens låt: Marit Larsen - If a Song Could Get Me You


 

Tills vi höres, ha det bäst! Vi ses när vi ses!


Hajhajhaj!


Kolla här ifall Joel  har mobilbloggat:
http://joelano.blogspot.com/



London - första delen

Hmm, jag vet inte riktigt vart jag ska börja, men som vanligt är det väl bäst att inleda där allting startade och jag har bestämt mej. Så får det bli även denna gång. Ni som följt mej via min mobilblogg har ett stort hum om vad som hänt på resan, men här kommer iaf en liten uppgradering som jag kallar Joel i London 2.0.


Lördag:

Lasse, John, Hartvig och Joel flög på lördagen från Säve mot Stanstead, London. Resan gick bra och allt fungerade som planerat. Efter en timmes taxiresa genom London var vi framme vid Ashleey Hotel, vårt hem.


Starving som vi alla var, så traskade vi till ett Steak House för lite mat. När maten var nersmält gick vi vidare till en pub som visade Barcelona - Almeria. Efter typ 35 minuter stod det 5-0 till Barca och oj vilken fotboll de visade upp, rena Liverpooltakterna...


Som så ofta när lag rivstartat som Barca gjorde i första halvlek, blev det inga fler mål och vi gick tillbaka till hotellet för sömn som skulle göra oss pigga till den stora morgondagen.


Söndag:

Seriefinal i Premier League, världens bästa liga, Chelsea - Liverpool. Chelsea har inte förlorat hemma på 86(!) hemmamatcher, en helt makalös prestation. Och där satt jag med mina kompisar på Stamford Bridge! Lilla Joel från Brastad.



Hartvig, Lasse och John på Stamford Bridge.

Jag hade inte vågat ta på mej några Liverpoolkläder, med tanke på vad som hände med Hartvig på Villa Park, så det fick bli att sitta stilla och tyst som en vanlig neutral åskådare. Det kan ha varit det värsta jag varit med om i mitt liv, att sitta och se sitt Liverpool utan att våga och visa sina känslor i rädslan av att bli nedslagen av det Chelseaskinhead som satt på raden bakom. Istället fick jag sitta och nypa Lasse i låret varje gång hemmalaget missade en målchans eller när Liverpool gjorde mål...


Innan matchen.


Stormatchen startade på bästa möjliga sätt för LFC. Ett halvtamt skott från den pånyttfödde Xabi Alonso tog på Bosingwa och ändrade riktning, Cech i målet chanslös, 1-0 till Liverpool! Och då hade det bara gått drygt tio minuter. Stämningen på arenan var mer än bra, trodde faktiskt innan att den skulle vara betydligt sämre på ett bortskämt Stamford.


Chelski hade självklart mest boll, men skapade inga större målchanser, utan Liverpool försvarade sig grymt bra. I den andra halvleken försökta hemmalaget hela tiden, men istället var det faktiskt Liverpool som hade de farligaste chanserna att punktera tillställningen.



Vi fick rätt dåliga platser ska erkännas, men vad gör det när Liverpool slår Chelsea?

Äntligen var matchen och 90 minuters nervositet slut. Liverpool bröt Chelseas 86 hemmamatcher utan förlust och jag var där! Helt sjukt och nu leder vi ligan för första gången på hur länge som helst.


Efter matchen inleddes jakten efter att se West Ham - Arsenal. Efter många om och men fick vi tillslut tag på en taxi som körde oss till en sjukt stor sportbar. Ett ställe som erbjöd minst hundra olika skärmar som bara visade sport. Mitt paradis.


Där såg vi först West Ham - Arsenal 0-2, sedan Villarreal - Atletico de Madrid 4-4 och sist men inte minst Real Madrid - Atletic Bilbao 3-2. Samtidigt som vi såg den sista matchen såg vi också Marseille förlora mot PSG med 4-2. En äkta fotbollsdag. Tänk vad kul det hade varit om Lysekil kunde ha haft en sportbar dit man kunde ha gått en lördag och bara se på en massa fotboll och dricka öl och tjöta. Det vore något det, men självklart väldigt svårt att få det att gå runt. Men tanken är fin...


Resten av Londonresan kommer inom det närmaste...


Tills vi höres, ha det bäst! Vi ses när vi ses!


Hajhajhaj!