Midsommar runt hörnet

Först och främst får jag be om ursäkt för att jag inte skrivit på ett tag. Tiden har helt enkelt inte funnits och när man väl kommer hem från jobbet är man ofta helt slut eller måste göra annat.


Hur som helst, tog jag studenten den 8 juni. En magiskt rolig dag avslutades som alltid på Smögen och bryggan. Förutom världens segaste och tråkigaste avslutning i Kronbergshallen var dagen helt perfekt. Ett stort tack till LFF som uppvaktade mig!

 

Efter studenten har det varit fullt upp. Just nu arbetar jag på Bro kyrkogård som dögrävare och det är ingen lek, utan det är att göra hela tiden. Vattna, klippa gräs och kratta i stekande värme.


Bara så ni vet, har jag flera floskler att presentera framöver...

 

Snart bär det av till Sämstad och en runda golf. Ska bli kul eftersom det var ett tag sedan.


Innan jag svimmar av värme måste jag önska alla en trevlig midsommar. Botten upp!

 

Dagens låt: Paolo Nutini - Loving You

 

Vi ses när vi ses


// Hansson

Student 07

På fredag är det meningen att jag, Ulf och Gunillas pöjk, Joel Hansson ska ta studenten efter tolv års slit i skolan. Många tycker det är rena rama befrielsen att sluta skolan, men jag har kluvna känslor.


Med tanke på hur jäkla underbart jag haft det på gymnasiet och så slappt det är många gånger i skolan, så hade jag gärna gått ett par år till. Eftersom jag trivs så magiskt bra i min klass Ek3b, så känns det vemodigt att vi ska behöva splittras, men givetvis kommer jag hålla kontakten med de flesta. Efter studenten är det dags att släppa sargen och bli vuxen!

 

Nästa måndag börjar allvaret och starten på mitt arbetsliv. Hela juni ska jag arbeta som så många år tidigare på Bro kyrkogård som dögrävare. Under hela juli ska jag jobba på Lysekilsposten, ska bli riktigt intressant och kul. Efter LP vet jag inte vad som händer, men det grer sig som jag brukar säga.

 

Den där studentsången kan jag inte än, förutom första raden, så jag får ta och klämma i lite extra i början och mima lite snyggt resten. Har inte fått köpt någon skjorta som jag ska ha under smokingen än, men det är typiskt mig att vara ute i sista stund, men det löser sig. Studentmössan är däremot klar och i finfint skick. Smögen här kommer jag!

 

I lördags var det bal och flugan var på. Vädergudarna var med oss och när man summerar dagen var den mycket lyckad. Valsen gick bra, vilket var väntat, men jag ville bara meddela det för er som inte såg. Dessutom var det skönt att slippa sand i håret för en kväll...

 

Ikväll bär det ut till Mr Fylking för grillning och lite umgänge med polarna.


Till vi hörs, ha det bäst!

 

// Joel