Antonio Puerta

I tisdags dog Antonio Puerta. Sevillas 22-årige vänsterspringare skulle bli pappa om två månader och hans fotbollsframtid såg otroligt ljus ut. Så hände det. Det som inte fick hända.

 

I Sevillas premiärmatch hemma mot Getafe seglade han ner i straffområdet. Under ett par dagar svävade Puerta mellan liv och död. Igår eftermiddagen kom beskedet. Antonio Puerta 22 år har avlidit. Fy fan vad hemskt.

 

Han skulle snart bli pappa och hade hela livet framför sig. Han var en av mina favoritspelare i anfallsglada Sevilla. Det är med en klump i halsen jag skriver de sista raderna.


image53 - Antonio Puerta blev bara 22 år. Aidos. 
 

Hyllningsvideo: http://www.youtube.com/watch?v=18X3mG4ZKqg&mode=related&search

 

Rest in Peace Antonio Puerta.


Tack för de fina inlägg och överstegsfinter vi fick se. Jag kommer att sakna dig. 


Färdigdaltat

Från och med måndag den 27 augusti är det färdigdaltat. Idag började livet på allvar.
 
Klockan 06.45 stämplade jag in på H-fönstret i Gåseberg. Tiden i skolan, på kyrkogården och som skribent på Lysekilsposten är över. Idag klev jag in i det verkliga arbetslivet. Svett, halvtimmes lunch och fönster är numera min vardag. Imorgon är det övertid till klockan 19.00. Skönt att komma igång direkt...


studdenten
Studenten - ett minne blott.
Nu är det slut på lekandet. Är bra avundsjuk på dem som i förra veckan började i skolan.


Många tack till Conny Knickers för en mycket rolig och lyckad kväll i Utäng. Hoppas inte det var sista gången jag besökte den underbara platsen. Forza Knickers ale ale ale.  

image52

CC: Snygg snyggare snyggast


Nu ropar sängen efter mig. Dag två på nya jobbet och verkligheten väntar.

 

Dagens låt: Sean Kingston - Beautiful Girls

 

Tills vi höres, ha det bäst!

 

Vi ses när vi ses...

 

// Joel


Nya rader och funderingar

Det har hänt mycket på sistone. För mycket. Så mycket att jag inte haft tid och ork att blogga. Men nu är jag tillbaka, starkare än Patrik Bladh någonsin kommer att bli.


På tal om Bladhovic så ska han få äran att hjälpa min Getz imorgon. Ett av de stackars däcken har troligen tappat för mycket luft än vad som rekommenderas. Så det ska vår småilske vänsterback allt fixa på ett par sekunder.


Känner att håret börja komma otäckt nära ögonen. Mitt fågelbo på hjässan krullar sig snart lika mycket som Jon Zetterholms berömda hår. Inte bra. Får bli att dra en pling till frisörskan Camilla imorgon. Hon som har sin arbetsplats vid rondellen, där det händer i Brastad.


Egentligen borde jag tvätta bilen, diska, städa, och sova nu. Helst allt på en och samma gång som Gessle sjunger. Men jag får dåligt samvete när jag inte bloggat på ett tag. Så det får läggas på hög och göras vid senare tillfällen.


För er som inte redan vet. Jag kan ha gjort världens tabbe på LP förra fredagen. Jag var borta på Skaftö och gjorde en intervju med Andreas Clarholm, målkungen som ska gick till Örgryte för ett par veckor sedan. I alla fall. Saken är den att på något underligt vis kom Clarholms telefonnummer med i tidningen efter mitt namn. Så om du vill slå "Kocken" en signal och höra hur det går i ÖIS, så står hans nummer i förra fredagens LP. Det var bara ett av alla mina Rookie misstakes på LP. Nu ringer väl alla snygga tjejer till Clarholm istället i förhoppning om att de ringer mig...


Kan vara min sista dag på LP imorgon. Jag hoppas givetvis inte, för det har varit extremt roligt. Den senaste veckan har jag och min kollega Hasse lyssnat på Carizma hela dagarna. Carizma är ett dansband från Brastad och Lysekil om jag inte är helt ute och cyklar som har gjort några riktigt sköna låtar. Tangenterna går som aldrig förr, när man lyssnar på låtar som "She´s Awesome" och "She´s Not Cryin Anymore".


Var på två konserter förra helgen, om man får lov att kalla fredag kväll för helg. Hur som helst var jag på Sahara Hotnights på Havsbadet i fredags. Gillar deras senaste skiva starkt, men när man är nykter på Havsbadet så blir det ganska lamt. På söndagen drog jag, Isabel och Therese till Orust och Slussen för att se på Christian Kjellvander. En av mina absoluta favoritartister, tyvärr lirade han nästan bara låtar från sitt första album som jag knappt lyssnat på. Men men, det blev tillslut en helmysig kväll på Slussen.


Premier League är igång. Helt magiskt underbart skoj! Slukar allt jag hinner se och Liverpool vann äntligen en premiär, sjukt gött.


Tror det var i Bohusläningen som jag läste om någon biljakt på Orust. Där hade polisen fått stopp på brottslingarna med hjälp av en spikmatta. Jag som trodde spikmattor bara fanns i TV-spel och i det stora landet Amerika. Man lär sig något varje dag, som min kloka mellanstadielärare en gång sa.


Tillsist är jag 19 år, 6 månader och 25 dagar. Till råga på allt har jag idag levt 7 146 dagar.

Man kan få reda på mycket via Internet...


Dagens låt:
Moneybrother - Positive Vibrations


Vi ses när vi ses...


Ha det gött!


// Joel