Villarreal - Arsenal

Kanonerna från London lyckades tyvärr sänka de spanska ubåtarna på El Madrigal.


Arsenal hade inte ett ända skott på mål under 90 minuter. Deras första skott på mål kom på tilläggstiden. Villarreal spelade mestadels ett Stefan Schwarz spel (sidleds passningar, utan att skapa några heta målchanser) utan resultat. Gunners var smarta och strypte Riqulme (han är lik Maradona faktiskt) tidigt, som inte fick det utrymme han vill ha. Detta genom att sätta ovanligt låg press, och således minska ytorna mellan mittfält och backar där Riquelme trivs som fisken i vattnet.


Tycker att den ryske domaren var helt fantastiskt, innan han gav Villarreal en feldömd straff på slutet. Filmningen som renderade till straffen, jämnades ut efter en heroisk räddning av Lehman. Arsenal vinner rättvist sätt över två matcher. Inget snack.


Imorgon väntar ännu ett stormöte, Barca mot Milan. Det är den moraliska finalen i mina ögon.


// Joelano

Kommentarer
Postat av: Shrimp

Hatar "Champinjon ligan". Man kan inte kalla det för Champions League när det är med 10 lag från varje land som är med. Gör det till en riktig Champions League med endast det vinnande laget i landet som får en plats, så får dom sämre ligorna kvala in.
Nä nu längtar man istället på The Championship kvalet med Leeds i farten....det blir grejer det.
Tack...HajHajHaj

Postat av: Anonym

När drar kvalet till Premier League igång? Det var bättre för, då gamla Europacupen fanns. Tror den cupen bara innehöll lag som vunnit sin liga.

Surt att Champions League finalen är samma dag som Grundsund - LFF. Flytta fram matchstart?

2006-04-27 @ 22:45:12
Postat av: ???

va e de här för blogg?

2006-04-28 @ 16:03:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback