Nationaldagen - 06 06 06

Att sitta i berget en underbar sommar dag i juni, och se LFF ta tre poäng kändes oerhört skönt. Jag tänkte att nationaldagen skulle bli en lugn och fridfull dag, men icke. Istället fick man snällt sitta tyst och stila, och se en riktigt spännande match på G-vallen. Lysekil mot Viken. Stora mot små. Bohuslän mot Dalsland. Bohusgranit gick segrande ur matchen. Tycker synd om mina nagelband.


LFF slog Viken med 2-0 hemma på G-vallen. Publiken bjöds inte på något bländande fotboll, men det är tre poäng som räknas. I andra halvlek blev det riktigt spännande då Viken tilläts spela runt på tok för mycket på LFFs planhalva. Som tur var räckte hemmalagets två måls ledning från paus till seger. Var många som imponerade idag. Stenshult borta nästa. Då är Hansson tillbaka. Då vet jag en som bör akta sina vackra ben.


Igår förlorade vi med B-laget mot ett mycket starkt KIF. En hyfsad match där vi ledde både med 1-0 och 2-1, men tappade i andra till 3-2. Härligt att se Dave Licatas och Kim Meijers inställning. Ska sägas att KIF vann rättvist.


Pust, Hansson har gjort det igen. Varför ska man förskjuta allt till sista stund? Tre arbeten MÅSTE vara inlämnade imorgon. En kul och sen kväll väntar.


Hoppas alla kommer vara med på LFFs VM-tips. Det kommer inte att bli lätt att slå mig. Men ni kan iaf göra ett försök. Det är alltid skönt med lätt förtjänta pengar.


Skönt att man äntligen kan se skillnad på Piff och Puff. Gick dock tråkiga rykten om att dom blivit osams.


Ha en fortsatt bra nationaldag. Gillar er. Kram


// Hansson


Kommentarer
Postat av: Räkan

I love you, ich libe disch...Joel Hansson

2006-06-06 @ 22:43:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback