Snart drar allt igång!

VM väntar bakom husknuten. Det känns hur bra som helst. Men alltid när det är något stort på gång, så känns det att man glömt något viktigt. Så jag bestämde mig för att gör en checklista.


Tv:n funkade, likaså radion. Var tvungen att kolla radion, så man slipper höra på Lindeborg och Kåmark dösnack. Tacka vet jag Lasse Granqvist. Sverige tröjan och halsduken hängde kvar i garderoben. Hoppas verkligen inte Zlatan glömt trollspöet. Det kommer att behövas, om Sverige tänkt sig nå längre än till de 16 främsta.


VM i all ära, men i förrgår lirades juniormatch i Skredsvik. Tyvärr och orättvist förlorade vi med 3-2. Trotts förlusten var det riktigt kul att spela tillsammans med juniorerna. Vi gjorde en riktigt bra match, och med lite mer skärpa i sista tredjedelen hade vi vunnit. Men men, thats life.


Imorgon är det b-laget mot Kungshamn som gäller. Hoppas reservlagets fina poängskörd fortsätter. Femte hemma matchen i rad imorgon. Rolig höst…


Rooney? Någon? England behöver inte Rooney längre. Han petar inte Crouch. Peter den store gjorde hattrick i gårdagens match, och kunde kosta på sig att chippa en ”Totti” straff över. Den benige Liverpool targeten kommer att ta England till VM final. Alla hyllar Crouchy, med all rätt. Isaksson&co kommer få stora problem. Jag lovar.


He’s big

He’s red

He’s feet stick out of the bed

Peter Crouch!


Ska bli riktigt gött att sitta ute på balkongen den 9 juni när allt drar igång.


// Hansson


Kommentarer
Postat av: BögLeif

Ookeey.. Crouch petar nog Rooney om han hade varit frisk.. My ass.. Det enda skulle väl va att han lyckas skrämma motståndarna med sitt ohyggligt fula utseende.. Ser ut som en giraff som har fått en lök i arslet..
Nää, jag är ledsen Hansson men Crouch kommer aldrig att klassas som en bra spelare, och verkligen inte i klass med Rooney.!

2006-06-05 @ 22:57:25
Postat av: Joel

http://www.dothecrouch.com/

2006-06-06 @ 00:40:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback