Första maj

Första maj idag. Arbetarnas dag, då folk demonstrerar och går tåg. Men får man luras denna dag, eller hur är det egentligen? Joel har dålig koll. Dejevik stod för årets första maj tal innan dagens match. Han pratade om höger och vänster politik. Förstod inte riktigt hans budskap, men vi skulle jobba hårt och mycket likt vänstern, och det lyckades vi med.


Säsongens första hemmamatch gick av stapeln idag på Gullmarsvallen. Åmål från Dalsland stod för motståndet, som är ett tungt fysiskt lag med många stora spelare. Idag använde vi det nya matchstället som är riktigt snyggt. Schysst av Madeby att ordna större shorts till oss med lite större lår och annat. Dagens väder var helt okej och planen likaså, med tanke på den hårda vintern.


Matchen vann vi välförtjänt, efter bra spela i första halvleken. Den andra halvleken var kanske den sämsta i år, men vi lyckades ändå hålla 2-0 ledningen från första halvleken. Åmål hade mest boll och vann flest närkamper i andra, men skapade bara en eller två heta målchanser. Wille blev värdigt vald till matchens lirare efter att ha gjort sitt och lagets tredje mål, med matchens sista spark.


Själv fick jag kramp i båda vaderna, klen som jag är. Kunde tyvärr inte spela vidare och byttes ut efter 70 min. Bara att ta nya tag mot IFK Uddevalla i nästa match på deras konstgräs.

Dessvärre gick inte helgens odds in. De ”säkra” matcherna satt som väntat. Men PSG vann franska cupen finalen med 2-1 över Marseille. Kryss är alltid lika sköna och snygga att sätta, men denna gången gick det inte hem.


Den ovanligt långa helgen är över, och imorgon är det åter dags för skola. Mjukstartar med idrott och tyska, sedan får det räcka med lektioner.


Tänker avsluta dagens blogg med en klurig gåta. Klara den om ni kan…


Va är det som är gult, runt och grått på LFFs avbytarbänk?


A: Piff och Puff i träningsoverall

B: Två genmanipulerade kanariefåglar, Storlek XL

C: Lagledarna Lars ”Lisa” Wilhelmsson och Jan-Åke Bladh

Endast ett alternativ är rätt, svaret på denna fråga kan lämnas under.

// Hansson


Kommentarer
Postat av: Nick Nolte

Jag chansar på alt. B: Två genmanipulerade kanariefåglar, Storlek XL.

2006-05-01 @ 23:10:23
Postat av: Joel

Helt rätt. Förstår inte hur du änna kunde gissa.

Lycke till!

2006-05-01 @ 23:25:51
Postat av: Hansson

Har inte du lagt dej ännu Cristian? Bollibompa e slut för längesedan...

2006-05-01 @ 23:27:45
Postat av: Örnen flyger

Jag tror på alternativ A!

2006-05-02 @ 07:51:22
Postat av: #6

Tyvärr är det någon som snott "mitt" "Lycke till". Vet inte vem, men en glödhet gissning är Peter Isaksson.
15 år och kramp!!!??? Jag fattar ingenting.

2006-05-02 @ 08:56:37
Postat av: Webbis

Säger som Ragge sa i b-laget förra året när en KIF spelare fick kramp! Man kan ju för faan inte ha kramp när man inte fyllt 20 engång?

2006-05-02 @ 09:30:26
Postat av: Hansson

Förstod att du sover vid den tiden.

Kolla in bilden med Meijer från gårdagens match. I bakgrunden ser ni Piff och Puff. Funderar på att skicka in den som "lika som bär". Dom har tom samma skor. I fortsättningen får nån av dom bära mössa eller keps, så man ser skillnad...

Den där Isaksson verkar vara en riktig skojjare.

Tror krampen berodde på det nya underlaget. Mina snabba och långa rusher längs högerkanten tog tillslut ut sin rätt. Lycke, märkligt att inte du fick kramp i käften, så mycket som du tjöta på den stackars domaren.

2006-05-02 @ 15:12:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback