Karameller

I silly season tider är det svårt att hitta något att skriva om. Hur som helst är ännu en rolig säsong är över. Men innan morgondagens årsfest tänkte jag bjuda på några goda ögonblick och karameller från mitt första år i LFF.


Årets:
Snyggaste:
Utan konkurrens går priset till allas kelgris Anders Erlandsson. Motiveringen lyder: Om man tagit poäng genom att se bra ut, hade LFF 2006 vunnit serien utan tävlan. SÅ snygga som Anders tycker alla i laget är. Ordet snygg har kommit från Anders mun sisådär 3892 gånger. Anders har haft sina bra och dåliga månader, men avslutade i Erlandsson stil med årets snyggaste mål på G-vallen. 


Talare: Hur många gånger klingade Janne Bladh (Piff) i glaset under träningslägret i Tanum? Roliga var dem allihop, och jag hoppas på ett par till imorgon på årsfesten.


Festkommitté: Vilka är dem nu igen? Är det Bacon, Pinken och? Aja struntsamma, festen i början på mars var riktigt bra anordnad. Men sedan tog de ledigt och gick på A-kassa, samtidigt som de låg på soffan i Göteborg?


Fräckaste: Hur kunde Räkan bara våga hälla raklödder i tränarens skor? Jäkligt manligt.


Pirr: Kula säger i bussen på väg till Lane att det pirrar i hans högra stortå. Klart att han stöter in ledningsmålet med just sin höger tå. Säsongens enda mål, men flaket gick ändå till CC efter hans två akrobatiska mål mot Brålanda.


Stjärna: Inledde säsongen med att bara spela hemmamatcher, och när det passade. Därefter började han gömma handdukar och hänga västar på junisarnas krokar i omklädningsrummet.

Snubbelben har som Moberg uttryckte det, bara två lägen. Antingen On eller Off. Brukar inte brandmän vara utav den tuffare sortens folk?


Lapplisa: Väntar fortfarande på böterna från Dejevik, kommer också imorgon?


Naken Janne: CC på årets enda lagfest. Balongdansen när den är som allra bäst. Härligt när de gamla bjuder på sig själva. När kommer serietidningen om Hula?


// Hansson


Kommentarer
Postat av: Pininfarina Carlsson

Lysekil United. Matchtröja.

Postat av: kula

Hur e det med dig Hansson! Liverpool är på hugget för tillfället. 4-3 mot Reading imponerar. Har inte sett dig i Fjällaspåret ännu.
Ha de

2006-10-26 @ 17:13:56
Postat av: #6

Kanske lättare att se Joel i Fjälla om du åker dit Kula. Inte lätt att sitta på Charlie Chaplin och tro att du ska få se kungen av korkade frågor...:-)

2006-10-26 @ 17:21:40
Postat av: Joel

Humor på hög nivå nu :P Såg dej Kula för ungefär en timme sedan, men du e ju blind som vanligt. Pust.

2006-10-27 @ 13:34:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback