Nytt zoo öppnar i Lysekil?

Bloggen är glödhet för tillfället vilket är riktigt kul. Tyvärr var inte dagens träning lika het. Måste bli ändring till matchen på lördag, då en viss Hansson är tillbaka efter lite rehab under veckan.

När man inte tränar utan istället sitter bredvid, lägger man märke till mycket som man inte tänker på annars. Lite reflektioner: Att Conny knickers näst intill är tvåfotad, tänker främst på dagens skottövning efter några riktiga pytsar upp i taket med fel fot. Har heller inte glömt bort det viktiga och avgörande målet senast mot Brålanda, också det med vänstern. Malke Lahood grym som målvakt och höll nollan under spelet, imponerande. Är Erlandsson den naturliga och framtida vänsterbacken som vi saknat i år? Wick skjuter aldrig med vristen, utan enbart bredsida. Lycke löper sönder vilket försvar som helst, med sina riviga och luriga löpningar främst i djupet. Det bevisade han mycket tydligt och bestämt idag. För att uttrycka mig på Erlandsson vis, så är Kula snyggare än vad många tror när han lätt trippar runt i sina ny smörjda Puma king.

En annan sak jag tänkte på är att vårat omklädningsrum mer och mer börjar likna ett zoo. Någon som tänkt att åka med sina barn till Borås djurpark i sommar? Tänk om och glöm, kom till Lysekils FF omklädningsrum istället. Det är både billigare och roligare. Man kan upptäcka djur som bananflugor, gråsuggor (eller är det sorkar Ella?) och ibland även en och annan spindel om man letar noga i Mobergs kalsonger. På golvet ser det ut som att ett gäng grisar haft lerkrig, och lukten från Väggens piss från festen i våras sitter fortfarande i väggarna. Vilka är det egentligen som har omklädningsrummet som städområde? Välkommen till Lysekils FF omklädningsrum, öppet året runt!

//Hansson


Kommentarer
Postat av: Räkan

Har ni inte fått bort alla odjur ännu?.....va faan. Jag tar tag i de när jag kommer imorrn, då kommer mina effektiva flugfällor upp i taket igen.

2006-09-15 @ 09:09:43
Postat av: #6

Flugorna förvinner bara Räkan tar bort sina grisiga tomflaskor...

2006-09-15 @ 09:46:39
Postat av: pininfarina carlsson

Klockren analys av gårdagens träning, Pälsmössan.
Men att hylla Lahod som målvakt... hm.
Fråga Chrissy vad han tyckte om Herr Malke´s räddningsprocent i första halvlek.

Då var ju uppvisningen av Greppet Direkt Carlsson på skottövningen mycket mer imponerande, tycker jag så där lite objektivt.
En insläppt balja, och det var Willys kanonskott, stolpe in.

Kulas rörelseschema kan bara förklaras, som en späd liten älva som trippar omkring ljudlöst i gryningen i det daggvåta gräset bland skogens djur.
Rörelse och utseende i total harmoni.

Mvh/
Seriens bästa reservkeeper. Komplett, mer
komplett, CC.

2006-09-15 @ 13:56:43
Postat av: Hansson

Okej CC du var verkligen GRYM igår på skottövning som inhoppande målvakt. Däremot var det inga direkt svåra skott...

Räkans flugfällor har fungerat utmärkt den senaste veckan, och jag kan nu se bort till andra sidan av rummet...

2006-09-15 @ 16:14:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback