Tre sköna...

... och framförallt viktiga poäng inkasserades mot Brålanda igår. Slutresultatet 5-2 tycker jag var rättvist sett över hela matchen, men med 20 minuter kvar såg och kändes det allt annat än bra. Tre bra träningar i veckan så ska vi vara extremt väl förbereda när IFK Uddevalla kommer på besök till lördag.


Resan till Göteborg i torsdags gick lugnt och pent. Blev inget ösregn som jag oroade mig smått för innan, däremot var livekungarna Mando Diao riktigt riktigt bra. Att höra dem hemma ur stereon är njutning, men att höra och se dem live är ett snäpp bättre, pricken över i:et, grädden på moset, you name it! När man är på Liseberg måste man göra en klassiker. Det innebär att åka farfars bilarna, trampa på Tina Turner plattan och käka sockervadd, och i torsdags var inget undantag.

67808-4


Gårdagen var inte enbart positiv. Mitt hjärtelag Liverpool torskade helt ofattbart i Merseyside derbyt mot Everton med 3-0! Har som tur inte hunnit se matchen än eftersom vi lirade match samtidigt, får bli att se pinan ikväll. Liverpool överraskar återigen negativt i en säsongsinledning, blir så trött.


I veckan blev äntligen resan till Liverpool bokad. Reser den 20 november och blir tyvärr borta så länge som till första december, jobbigt ;) . Ska se tre hemmamatcher mot PSV, Man City och Portsmouth. Att få komma till Anfield har varit min dröm i de två tre senaste åren, och ska därför bli sjukt kul.


Igår var det myskväll hemma på Backa med Wille, Hula, Väggen och Brastads svar på Robert Gustavsson, Erik Sjöberg. Vi fick se Zlatan göra en bra match för första gången iår, Roddick slå överraskningen Jouzjnij i semifinalen av US Open och en högklassig version av VM 94 krönikan. Kvällen avslutades med en rundtur i innersta kärnan av Brastad. Fick höra kommentarer från Lysekilarna i baksätet som ”jag trodde inte Brastad var så stort”, ”Brastad är ju ett fint ställe” och ”Hit kanske man borde flytta”. Brastad är inte bara en rondell, det är så mycket mer.


Nu bär det av till Fjälla och se på b-laget. Är övertygad om att CC kommer att utöka ledningen mot Kula i deras måltävling. Flaket är nära nu CC efter gårdagens dröm mål.


Dagens låt: Mando Diao – Long before Rock’n Roll


// Hansson


Kommentarer
Postat av: Väggen

Vill bara tacka Hitte-Joel för en trevlig kväll ute i busken.. Många goa skratt och underhållande fotboll på tv:n.
Vill dock poängtera att någon sådan kommentar som "hit kanske man skulle flytta" är väl ändå att ta i.! Okej att man blev smått förvånad att det fanns så många småvägar i det lilla samhället brastad, men en by som är mest känt för sin stenrondell lär då aldrig vara ett fint ställe att bo på...

2006-09-11 @ 16:47:39
Postat av: -||-

*bo i* kanske skulle vara bättre svenska.. Jag ber om ursäkt.. Serben, Hula Marinku skrev sista raden..

2006-09-11 @ 16:49:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback