Veckans stryktips

Stryktipset


Tidigare har det varit Rükan som tippat på hemsidan, och varit den s.k. ”experten” och som jag hoppas återkommer i höst.  Blev ikväll sugen på att göra mig ett äkta klassiskt 64- raders stryktips, och bjuder på mina tecken samt kommentarer som följer nedan
.


1. Malmö – Djurgåden

Malmö har haft lätt för DIF de senaste åren, och har läst sönder deras omtalade 4-3-3 system. Ett offensivt MFF mot guld SKA besegra ett formsvagt DIF nere i Skåne.


Tecken: 1


2. Gefle – Elfsborg

Elfsborg har endast förlorat en match i år, detta mot just Gefle. Borås laget vet exakt sina roller och spelar riktigt bra för tillfället. Har haft ledningen i de två senaste matcherna, men dragit sig onödigt tillbaka och straffats båda gångerna. Gefle har stått upp bra mot topplag hemma på Strömvallen, och därför känns en gardering bra.


Tecken: X2


3. Bolton – Middlesbrough

På Reebok Stadium får många lag som kommer på besök ofta problem. Fysiska Bolton har alltid lättare mot topplagen, och svårare mot lag som inte för matcherna. Ojämna Boro blir en svår nöt för Allardyce att knäcka, men han lyckas med hjälp av tyngd och hemmaplan.


Tecken: 1


4. Everton – Wigan

Två lag med mycket energi och vilja möts i ett miniderby. Everton pågång mot ny succé säsong imponerar, medans Wigans bortaspel gör tvärtom. Förlusterna av Roberts och Bullard känns för vilket mittenlag som helst. En glödhet Johnson fortsätter leverera och tecknet känns givet.


Tecken: 1


5. Sheffield U - Reading

Tufft nykomlings möte, där matchens utgång på förhand känns mycket oviss. Tror ändå på kryss. Att välja gardering med en etta eller tvåa, är som att gissa om det blir höger eller vänsterstyre i Sverige efter söndagens val.


Tecken: X2


6. Watford – Aston Villa

Villa har inlett säsongen mycket bra och intressant, med ett nytt hittills funkande spelsystem under O’Neill. Spelarna känns som gjutna i det nya systemet och truppen ser bredare och bättre ut än på flera år. Tvåan känns för de flesta självklar, men jag sätter ett varningens finger för Watford. Nykomlingslaget spelar med fart och fläkt och med lovande Young och målfarlige King frammåt. Årets första seger kommer mot ett Villa, som än så länge spelat över sin förmåga?

Tecken: 12


7. Birmingham – Ipswich

Serieledande Birmingham har med flera smarta värvningar och lån startat återtåget mot PL. Båda lagen är mycket formstarka och här skulle man gärna vilja gardera med ett kryss, men känns som man inte har råd. Måste bli en tråkig etta i första matchen i Championsship.


Tecken: 1


8. Coventry – Leeds

Ett oroligt Leeds gästar Coventry i en svårtippad match. Magkänslan säger att ojämna Coventry vinner mot ett formsvagt och skadedrabbat Leeds. Sätter likväl ett kryss som gardering.


Tecken: 1X


9. Norwich – Crystal P

Kanariefåglarna starka hemma, klar etta.


Tecken: 1


10. Sunderland – Leicester

Sunderland vann senast mycket imponerande med hela 3-0 borta mot anrika Leeds. Manager Roy Keane har inlett sin tränarkarriär bra, och hemmamatch mot Leicester betyder klättring i tabellen och tre nya pinnar? Björn Hellbergs rödvita hjältar från norra England tar detta.


Tecken: 1


11. W.B.A – Southend

Fortsätter med att sätta tråkiga ettor i Championship. W.B.A har tre vinster hemma av tre. Southend har precis raka motsatsen fast negativt på bortaplan.


Tecken: 1


12. Stoke – Burnley

Polkagris Stoke mot Burnley blir en stenhård match som jag spår kommer att sluta med jämnt skägg. Garderar för säkerhetskull med en etta i vanlig ordning.


Tecken: 1X


13. Barnsley – Wolverhampton

Sista matchen på veckans kupong har jag dålig koll på, om ärligheten ska fram. Vet att Wolves spelar i senapsgula dräkter, och att Barnsley är nykomlingar i årets Championship, mer vet jag inte. Därför blir det en gardering till krysset jag satte ut först.


Tecken: X2


//Hansson


Kommentarer
Postat av: kula

bättre lycka nästa helg!

2006-09-16 @ 21:09:48
Postat av: Hansson

3 rätt är väl bra? En som däremot var bra idag var du Kula, min hjälte.

2006-09-16 @ 22:55:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback