2 4 / 1 - 0 7

Tjabba, tjena, hallå! Efter den varmaste vintern på länge, har tyvärr kylan kommit. Tur i oturen att den inte blåser, då hade man behövt långkalsonger, raggsockor och hela köret.  Vad är då inte bättre än att köra skiten ur sig med lite spinning? Jag, även kallad Tommy Primm, inkasserade årets tredje raka kramp i vaden i förrgår på min födelsedag. Funderar på att ladda upp med någon annan sorts kost än smörgåstårta inför nästa pass.


Är så att jag börjat läsa något som kallas för filosofi. Ett rätt märkligt ämne, som känns långt borta och rätt svårt att få grepp om. Något som däremot är ännu mer märkligt och mysko är vår lärare i ämnet. En liten tomte som pratar i gåtor och som för en trögfattad person inte går att förstå. Ordet kaffe räknade jag på dagens lektion, att han sa ungefär tio gånger, mysko lärare hur som helst. Men allt klarnar nog om ett par veckor när man lärt känna honom lite bättre.

Har precis sett matchen mellan LFF och Vänersborg från 1997, en lustig match. Ikoner som Mackan, Kula, Tommen, Lycke, Tajjarn, Risp och Soda deltog i matchen. Snöpligt kvitterade Vänersborg med matchens sista spark och därefter missade också LFF kvalet upp till division två om jag förstått allt rätt. Om vi bortser från resultatet, så var det en riktigt kul match att se. Arrangera någon slags match mot dessa gubbar i framtiden kanske vore något? Man förstår också att enskilda spelare inte ändras speciellt mycket över tio år, utan att de betedde sig precis likadant på plan då som idag. Man fattar lika snabbt, hur svårt det kan vara att behålla matchvikten, efter det att man lagt skorna på hyllan…



I helgen piskade Liverpool upp stjärnlaget Chelsea riktigt rejält. 2-0, Kuyt och Pennant. Om inte Cech var lik sin tjeckiska målvaktskollega Hasek innan, så var han det garanterat det i lördags med hjälm. Finns inget bättre än att slå Chelsea och framförallt sätta den där pajasen Mourinho på plats. Tänk om någon i Chelsea ens i närheten visat samma lagmoral och hjärta som Liverpools Jammie Carragher, då kunde det på sin höjd ha blivit lika.


Måste tacka alla närvarande på pubkvällen för en trevlig och rolig afton. Hoppas det blir fler liknande träffar framöver.


Ikväll blir det att se Handboll i Kronbergshallen och därefter en av mina favoritserier OC.


Dagens låt: Robbie Williams – Better Man (live)


//Hansson


Kommentarer
Postat av: La Gamba

Tommy Primm är inte känd för att han fick kramp på cykeln, han är känd för att han fick kramp på det stället där man spenderar mesta dels av sitt liv.

Hmmm?

2007-01-24 @ 17:44:24
Postat av: pininfarina carlsson

http://putstuff.putfile.com/41036/7530412


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback