Nu vet jag varför...

...man på vintern springer runt i snö, slask och regn. Varför man varje måndag i januari och februari går på den otroligt jobbiga spinningen. Nu vet jag varför! Allt den möda och slit vi lägger ner gav resultat idag. 3-2 mot IFK Uddevalla. Jäklar vilken magiskt skön seger!


Bengan på topp, Hula skadad efter två minuter och hjärnskakning (?) på vår målvakt Brun efter halvtimmen spelad, gjorde segern än roligare. Missuppfatta mig inte nu, aldrig kul med spelare som blir skadade, men omständigheterna resulterade att vinsten blev extra skön. Nisse stod för två mål och snyggAnders för en volleykanon. Tre spelmål, när hände det senast? Att vinna med uddamålet i en riktig grismatch, måste vara bland det underbaraste som finns. SÅ JÄKLA GÖTT GUBBAR! På mitten var Räkan och Melin kungar med heroiska insatser, men självklart var det en strong laginsats som var den största orsaken till de tre poängen.

När vi gjorde 2-1 och 3-1 blev man helt magiskt glad. Känslan var jämförbar med den efter segern borta mot Grundsund ifjol. Vilken kick. När de reducerar till 3-2 började man fundera dumma tankar, men allt slutade som i sagorna. Laget Lysekils FF vann ikväll med 3-2 borta mot IFK Uddevalla.

Imorgon väntar en heldag med frukost/brunch på Luna, därefter träning och sist men inte minst den prestige fyllda pokerturneringen. Kan bli mycket trevligt.

Dagens låt: LFF låten


Till vi hörs, ha det bäst!


//Hansson


Kommentarer
Postat av: Pininfarina Carlsson

Sweeeeeeeet :o)

2007-05-17 @ 08:14:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback