Sedan vi hördes av senast...

... har det varit helg, fotbollsmatcher och så har jag faktiskt frisknat till.


En lugn och mysig helg avslutades i söndags med en otroligt viktig och skön seger hemma mot då serieledande Strömstad. Själv var jag inte med (var väl därför vi lyckades vinna) och fick se rysaren från läktaren. Ett riktigt drama som efter många om och men slutade med 4-3 vinst.


I lördags var jag i Götet för att se toppmötet mellan IFK Göteborg och Elfsborg. Jag var inte ensam i den underbara höstsolen på Ullevi. Tillsammans med drygt 30 000 personer fick vi se en match som i tur och ordning präglades av: Ett tidigt mål, ett smart spelande IFK, ännu ett hemmamål, en tavla av Bengt Andersson, klockren Bjärsmyr tackling som innebar straff och slutresultatet 2-2.


Moneybrother har äntligen släppt nytt album. Jag har genom åren lyssnat en del på gruppen, men inte särskilt mycket ska erkännas. Men i somras fångade Moneybrother mig. I Havsbadsparken i Lysekil välte de fullständigt omkull mig och jag blev frälst. Därefter har jag laddat ner gamla album och börjat avguda många av deras äldre låtar.


Men nu är det nya plattan "Mount Pleasure" som gäller. De första låtarna jag fastnat för är Just Another Summer, Down at the R, Guess Who's Gonna Get Some Tonight och Any Other Heart.


Den 8 november spelar Moneybrother på Trädgårn i Göteborg. I'll be there.

                       

Ikväll ska jag och Erik se på fotboll. Det är mötet mellan Barcelona och Lyon som gäller, men helst skulle vilja se Sevilla klappa dit Arsenal och visa hur jäkla bra dem är, på riktigt! Men får vara snäll mot Eriko, som håller på Barca. Matchen kommer att sluta 1-1 för alla som undrar...


Dagens låt:
David Guetta - Just a Little More Love (det är bakgrundsmusiken ni ska lyssna på, inte det andra).


Håll för ögonen och tjuvtitta inte!


På tal om annat...


... är Nya Ullevi en magiskt tråkig fotbollsarena. Jag längtar till den nya arenan. 


... rekommenderar jag sajten Birthday.se, riktig kul där man kan få reda på det mesta om födelsedagar


... fick jag träna med mössa i tisdags. Det börjat bli kallt.


... Ljungskile vann i helgen över Enköping med 2-0. Fan att LSK mot Häcken ska spelas samtidigt som LFF-Vallen den 30:e september. Pust.


... har jag börjat handla mer och mer på HM. Insett att de faktiskt gör en del snygga kläder och dessutom är det fantastiskt billigt.


... vill jag ha julskinka NU!


... undrar jag varför kvinnan är yngre än mannen i 95% av alla förhållanden. Är vi mindre mogna?


Till vi höres, ha det bäst! Vi ses när vi ses...


// Joel


Kommentarer
Postat av: Hartvigsson

jag bara undrar hur det gick i den matchen arsenal-sevilla? du ville ju se den du ville de skulle visa hur gryma de är. Det är mer troligt att de kan ta poäng mot PL mittenlag som man utd o chelsea. // från undrande kungshamnsbo

2007-09-21 @ 18:14:07
Postat av: Joel

Förklaringen är enkel. Sevilla startade med soporna Fabiano och Marti istället för Kerzhakov och Keita, samtidigt som Arsenal fick en otroligt turligt 1-0 mål. Sedan var det inget snack om att Arsenal skulle vinna.
Men Sevilla kommer vinna CL ändå ;)

2007-09-21 @ 18:21:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback