Han är tillbaka!

Nej, varken jag eller bloggen har dött. Man kanske skulle kunna tro det, efter att det senaste inlägget handlade om mej och min vän Virus, men nu har han och jag har gått skilda vägar


För en knapp månad sedan var vi med LFF på träningsläger i Barcelona. En rolig resa som jag tänkte återberätta med hjälp av lite bilder.


image76
Först. Vilken  kropp...Arnold?


image79
Sista dagen besökte vi Nou Camp. Gigantisk arena, men inget slår Gullmarsvallen!


image80
Anders brukar säga "något så vackert". När han skulle översätta det hela till en amerikanska ner till Barcelona gick det lite fel...

- Not så beautful!


image81
Vi hade lite inklining för rookisarna. Brun får instruktioner.

image82
Vems rumpa är det egentligen Fylking? Du verkar iaf gilla vad du håller på med.


image84
Ska vi ta dom?

image85
Ojojoj, något verkar gå snett...

image86
Nummerlekar kan vara bra roliga ibland. Haha.

image87
AjAj. Upp med er gubbar!

image83
De som kilades in från höger uppifrån: Patrik, Kimmy, Slätteskär, Fylking, Skarven och Mr. Brown.


image88

Den här grabben ska vi tacka för alla bilder, paparazziMoberg! Gracias!



Veckans lista


1. Ljungskile SK - IFK Göteborg

Publikrekordet flög, solen sken, vinst med 2-1 hemma mot svenska mästarna IFK Göteborg. Jag var på plats och fick uppleva en helt perfekt kväll som var lite smått overklig.


Otroligt kul för folket i Bohuslän att Ljungskile gjort det möjligt att erbjuda en match av denna dignitet, det har vi inte varit bortskämda med i det här landskapet...


Tror det bor kring 3-4000 personer i Ljungskile, igår var det 7100 drygt på Starke Arvid, vilket innebär nytt publikrekord. Sjukt för fan. Ännu sjukare är att LSK vinner mot mesta mästarna IFK Göteborg. Forza LSK! Ladda ner kampsången "Vårat LSK" här.



2. Rökförbudet i Sverige

Jag hatar när man inte sovit hemma efter att man varit ute på krogen. Då är man tvunegn att ta på sig kläder som stinker skit. Eller skit, egentligen är det cigarettrök som de luktar. Har själv en mamma som rökar och ska aldrig någonsin göra misstaget som hon gjorde - att börja röka. Har faktiskt aldrig ens testat att röka eller snusa. Men nu kom jag av mig lite.


Det jag egentligen hade lite synpunkter på är rökförbud inne på restauranger. För en månad sedan var vi med fotbollslaget på träningsläger i Barcelona. I Spanien är det tillåtet att röka på krogen, fy fan vad vidrigt och äckligt. Jag rekommenderar syrgasmask om du tänkt dej att äta en bit god mat på restaurang i Spanien. Tack och lov har vi rökförbud inne på våra krogar i Sverige, det ska vi vara extremt tacksamma för!


3. Premiären

LFF mot KIF är egentligen kul nog. Men när det dessutom är en premiärmatch med massvis med folk i berget och strålande väder, så kan man inte annat än att visa tummen upp. Att vi vann med 2-1 och fick en fin start på serien gjorde inte saken sämre.



En låt som jag lyssnade på mycket förr med rätt rolig text är Robert Brobergs "Öken". Om du vill, lyssna och se musikvideon här.



En annan klassiker är felringningar i Bingolotto. Gav mej några goa skratt...



På tal om annat...


... var Oh Laura grym för några veckor sedan när han var med i Så ska det låta.


... fyllde mamma Gunilla år för två dagar sedan. 


... ja Lena, "Gammal sång" med Maggio va grym. Tack för tipset!


... är det otroligt skönt att fötterna slutat växa.


... tror jag faktiskt att Barcelona slår ut Man United ur CL på tisdag.


... för er som inte redan har sett den underbara intervjun med Magnus Haglund.




... när är det Charlotte Perrelli ska uppträda i Eurovision? Måste vara snart?


... tycker jag det nya Magnus Uggla programmet har varit kul hittills.


... stackars Jon Arne Riise. Nu blir det mycket tufft på Stamford Bridge.


... är det ganska skönt med skatteåterbäring.


... Hasse och Hartvig, några kommentarer om CL kvarten mellan Arsenal och Pool?


... ha en trevlig Valborg allesammans!



Dagens låt: Alphabeat - Fascination


Tills vi höres, ha det bäst!


Vi ses när vi ses!

  

// Joel

Kommentarer
Postat av: Hasse Brasse Slasktask

Haha, kul intervju med Haglund där, har faktiskt aldrig sett den. Man undrar lätt vad som går igenom både hans och reporterns huvuden...

Ang. kvarten i Champions League finns det inte så mycket att säga. Eller jo, det gör det ju faktiskt. Mycket starkt av Pool att resa sig efter 2-2-målet av Ade. Slarvigt av Arsenal. Men sett över två matcher finns det ingen tvekan om vilket som var det bästa laget... Och det vet du med, Billy.
Man ska aldrig skylla på domaren, för han är en del av spelet, men man kan ju säga så mycket som att en straff för Liverpool och en situation som INTE blev straff för Arsenal var starkt bidragande orsaker till hur det till sist gick.
Värst med att åka ut mot Pool är att de faktiskt inte är bättre än Gunners. Hade man åkt ut mot ManU eller något annat lag som presterat under hela säsongen hade det varit en sak. Därför är det extra surt med sorti mot Gerrard och c:o. Men man får ju gratulera. Tyvärr håller det inte länge till, och det vet vi ju... Men absolut en eloge till Europa-kungarna i Reds.
Lika som bär: Fernando Torres och Victoria Svensson. Där har du något att skriva om!

2008-04-29 @ 17:14:33
Postat av: Daniel

Öken den gamle räven :) Förresten är det där ingen officiell musikvideo utan bara något ett fan pusslat ihop.

Postat av: Joel

Hasse//Grattis till den längsta kommentaren hittills i denna blogg! Angående Torres o Victoria Svnesson måste jag kolla upp saken, det låter intressant.

Mmm öken håller i alla väder, förstod också att det inte var någon officiell musikvideo, men den är ändå väldigt bra gjord.

2008-04-29 @ 17:25:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback