Utkast: Tjenare allesammans! ...

Tjenare allesammans! Lördagen den 8:e november kör vi en heldag med laget innan årsfesten på kvällen. Klockan 11.00 är det samling i klubbhuset för en kort genomgång av dagens aktiviteter. Så fort som möjligt efter det tar vi oss upp till Mariedalshallen och spelar LFF Pingistournament 2008. Festkommittén utlovar ett mycket fint pris till vinnaren.


Därefter åker vi tillbaka till klubbhuset och byter om för en lerig lek på Lilla Gullmarsvallen. När den är avklarad duschar vi och bastar och gör oss snygga inför årsfesten. Nu har magen börjat kurra och då har Putte-kock fixat mat till oss. Denna gång lagar han gräddstuvad pyttipanna.

När maten smält vilar vi middag en timme och sedan kommer Skarven och Joel att hålla i ett par underhållande tävlingar med grymma priser. När tid ges kommer även lotteriansvarige Bacon att dra vinnarna från Saftlotteriet. När alla lekar och annat är klart blir det mingel med våra damer som får lov att komma vid 17-tiden. Sist men inte minst beger vi oss till LFF:s årsfest som börjar klockan 19.00 på Oskars.


Lagkassan står för följande:

Hyra av Mariedalshallen

Pingisbollar

Välkomstdrink

Priser

Mat

Och säkerligen en och annan överraskning


Detta måste du komma ihåg att ta med:

Pingisrack. Finns billiga rack på Team Sportia för 50 kr och uppåt. Du kanske kan dela rack med någon, men bli inte för många på ett rack.

Kläder till pingisturneringen

Omtåliga kläder till den leriga leken på Lilla Gullmarsvallen

Saft till hela dagen

Böter för er som inte betalt, alla pengar måste in!



Jag hoppas detta kan bli en mycket rolig dag med årsfesten som pricken över i:et.  


Har du frågor om dagen eller att du inte kan komma så var snäll och ring Joel på 0734003454 eller Bacon 0732478379.


Tills vi höres, ha det bäst! Vi ses när vi ses!


Hajhajhaj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback