Snart helg...

Utmattad, men större och starkare efter ett tungt gympass med laget, sitter jag nu här igen. Redo att skriva ett par rader om den stundande helgen. Den kommer förhoppningsvis bli nåt utöver det vanliga. Första träningsmatchen för säsongen och cocktailparty med laget står på schemat.


Japp, då var det snart dags. På lördag har vi den första matchen för säsongen. Träningsmatch mot Lane på Thordengården i Uddevalla. Vi skulle egentligen haft två matcher förra helgen, men vädret var inte på vår sida. Snökaos som ni kanske har märkt. Jag tycker inte vädret har blivit så mycket bättre, Snarare tvärtom, men tydligen så skulle dem fixa så att planen blir spelbar. I vilket fall som helst ska de bli gött att komma igång.



*******


Direkt efter matchen så är det snabbt in i duschen, på med kostymen och raka vägen hem till klubbhuset som gäller. En sväng in på Donken ska hinnas med också förstås.
När vi väl kommer till klubbhuset så är det dags för cocktailparty. Alltså, kläderna går i svart och vitt, Frank Sinatra och gubbarna står för musiken och glasen fylls med dry martini.
Som medlem i festkommitén kan jag också meddela att de blir ett par lekar, och även en liten frågesport med ett riktigt fint pris i potten. Och om Ahl sköter sina kort rätt så bjuds det även på lite snacks.


Så ska de se ut...


...Och så här ska det låta...





Det var allt för nu.. God natt /Fylking

Kommentarer
Postat av: Nisse i Bläsen

Kostym? Va inte smoking anbefallt?

2010-02-28 @ 08:50:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback