Äntligen är VM-tipset här!

I snart fyra år har vi väntat. Om en knapp månad drar fotbolls VM igång – världens roligaste fest!

Detta firar LFF:s A-trupp med att arrangera VM-tipset, tävlingen med ett prisbord på över 10 000 kronor och möjligheten att följa världens bästa turnering på ett ännu mer intressant vis.

 

Fram till den 10 juni kommer spelare i LFF:s A-trupp att dela ut VM-tips. Det finns också möjlighet att hämta blanketter på LFF:s kansli och på diverse butiker i Lysekil.

 

En sak ska ni ha klart för er, detta tips är för ALLA. Därför finns möjligheten att ladda ner VM-tipset och det kan ni göra här: LFF:s VM-tips 2010.

 

Hur kul är egentligen matchen mellan Paraguay och Nya Zeeland? Med VM-tipset kommer den garanterat att ge dig lite fjärilar i magen när du sitter där och hoppas på ett särskilt resultat eller tecken. Samtliga matcher kommer bli betydelsefulla!

 

Förutom den riktiga tävlingen, dra själva ihop kompisgänget, bilda en liga och lägg ihop till ett pris till vinnaren. Detta är bara ett tips för att göra det hela ännu roligare.


För att få upp suget ytterligare inför VM. Kolla in denna grymma sammanfattning av finalen 2006 mellan Frankrike och Italien.






Här nedan har du det officiella ”LFF:s VM-tips”.






Sida 2:



Sida 3:





Sida 4:




Än en gång. Här kan du ladda ner tävlingen i större format och skriva ut på egen hand:

LFF:s VM-tips 2010

// Joel

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback