Äventyr i Göteborg, Robert Gustavsson och Hollywood...

Den här veckan har gått som X2000.
Men jag har i alla fall hunnit med lite.
Jag tog inte tåget, men däremot bussen, och åkte söder ut i Sverige.
Närmare bestämt Göteborg och två galna killar.

Många av mina kompisar har försökt, men utan att lyckas. Anledningen till varför den här bloggen fortfarande lever sitt lilla liv i dagens stora cybervärld tror jag beror på att jag kan bjuda på mig själv.

Därför känner jag igen mig i en vis Andreas Weise. Idol har börjat sätta sig och man får sina favoriter, Weise är min. För det första, han är en grym entertainer, han är kvicktänkt i skallen och sedan har han en pipa som inte många kan matcha. Jag skulle vilja säga att den gode Weise är Sveriges svar på Kanadas Michael Buble som nyss kommit ut med en väldigt bra singel –
Hollywood. 

Här har ni Sveriges Buble:


 

Ja just det. Min helg har spenderats i den stora staden Göteborg. Bussen gick ner på fredag kväll och sent hem på söndag. Där har jag tillbringat min tillvara tillsammans med Helan & Halvan eller Fredrik ”KD” Söderberg och Andreas ”Hartvig, Vegas, Tiltas, Harrdå” Hartvigsson.

De två bor tillsammans i en lya vid Johanneberg, ungefär vid Korsvägen. Fredagen blev lugn. Pizza och fotbollstittande med KD eftersom Hartvig bestämt sig för att dra till Casinot och lira in lite kakor när kompisen Joel är på besök från Lysekil. Nej, han är inte jävligt smart…

Det blev lördag, vi tränade inomhusfotboll med Lunden, vi började förfesta och framförallt började vi titta på klipp med Robert Gustavsson.

Detta är en klassiker i tre tappningar, jag vet, men de är fortfarande overkligt bra och jag kom att påminnas om en sak som jag helt glömt bort…

När jag skriver på bloggen, när jag avslutar ett samtal i telefon eller över ett SMS så gör jag det till 99 procent med ”Hajhajhaj”.

Fram tills i lördags visste jag egentligen inte varför, bara att det var Räkan som började med det en gång i tiden. Igår fick jag reda på svaret. Vi har fått det från Robert Gustavsson och hans uppträdande som Tony Rickardsson.

Awesome. Awesome. Awesome.

Kvällen gick, pengarna likaså och Joel gjorde detsamma när klockan var något över 03.00. Jag blev utslängd från Sticky Fingers för en av de löjligaste sakerna jag varit med om. Jag spottade EN gång på dansgolvet. Det var bara för Lina och Joel att hämta jackorna och vandra hemåt, men det blev ett roligt minne, haha!

Sedan vandrade jag till McDonalds tillsammans med Hartvig där jag skulle ha en Burger King Meal, men den fanns tydligen inte…

Hmm, vad har vi annars att rapportera om? Jo i veckan beställde jag biljetter till Oskar Linnros i Göteborg den 30 november. Kan blir farligt käckt.

Dessutom har jag beställt en vinterjacka på Zoovillage. Måtte djävulen om den inte passar...

Imorgon är det måndag vilket innebär Korpen och ny match för ”Jo-Jo”, Joel & Jonas, vår arbetsplats snygga ansikte utåt. Kan bli tufft att göra en lika bra match som senast.

Musik är skönt att somna till. Idag gör jag det till två särskilda låtar.









Ha det gött!

Hajhajhaj!

// Robert Gustavsson och Joel Hansson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback